Bolt for iPhone for iOS

Bolt for iPhone for iOS 4.1

Опис

Bolt за iPhone за iOS - Врвен прелистувач за гејмери

Дали сте уморни од постојано рестартирање на вашиот iPhone или iPod Touch откако играте игри? Дали сакате прелистувач што не ја зафаќа целата меморија на вашиот уред? Не гледајте подалеку од Bolt за iPhone, врвниот прелистувач дизајниран специјално за гејмерите на ум.

Како што знае секој страствен гејмер, iPhone или iPod Touch имаат ограничен капацитет на RAM меморија. По рестартирање на уредот, преостанатата меморија обично е само околу 30 MB. Ова може да биде фрустрирачко кога се обидувате да се префрлите помеѓу игри и да прелистувате интернет. Но, со Bolt за iPhone, нема да мора да се грижите дали ќе останете без меморија.

Bolt за iPhone е лесен прелистувач кој речиси не користи RAM меморија. Ова значи дека можете лесно да се префрлате помеѓу играње и прелистување без да мора постојано да го рестартирате уредот. Плус, неговиот елегантен дизајн и корисничкиот интерфејс го олеснуваат навигацијата низ веб-локациите и наоѓање на она што го барате.

Но, Bolt за iPhone не е само основен прелистувач - тој е полн со функции што го подобруваат вашето искуство со прелистување. Со молскавична брзина на вчитување на страници и вградена технологија за блокирање реклами, ќе можете да прелистувате на интернет побрзо од кога било досега.

Една од нашите омилени карактеристики на Bolt за iPhone е неговата способност да зачувува страници офлајн. Ова значи дека можете да пристапите до важни информации дури и кога немате интернет конекција - совршено ако сте во движење или во област со непријатна Wi-Fi.

И ако безбедноста е грижа, бидете уверени знаејќи дека Bolt за iPhone ви го врати грбот. Тој е опремен со напредни поставки за приватност, како што се режимот инкогнито и HTTPS шифрирање, така што вашата онлајн активност останува приватна.

Генерално, Bolt за iPhone е совршено решение ако барате лесен прелистувач кој нема да го забави вашето искуство со игри. Неговите брзи брзини на вчитување страници, технологија за блокирање реклами, можности за зачувување офлајн и напредни поставки за приватност го прават еден од најдобрите прелистувачи достапни на уредите со iOS денес.

Па зошто да чекаме? Преземете го Bolt за iPhone денес и почнете да пребарувате на интернет како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач Magic Point
Страница на издавачи http://www.magicpoint.us
Датум на издавање 2010-04-19
Датум на додавање 2010-04-20
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 4.1
Барања за ОС iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 4.x
Барања Requires iPhone OS 3.0
Цена $3.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3661

Comments:

Најпопуларни