eRecorder Lite for iPhone for iOS

eRecorder Lite for iPhone for iOS 1.2

iOS / Vanke Software / 129 / Целосни спецификации
Опис

eRecorder Lite за iPhone е моќен и разновиден софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да снимате кој било звук на вашиот iPhone. Без разлика дали треба да снимате белешки, предавања, дебати, медицински диктат, музика, дискусии за амбиентална бучава, интервјуа, деловни состаноци или спонтани идеи - eRecorder Lite ве покрива.

Со својот прекрасно анимиран и интуитивен кориснички интерфејс со големи копчиња кои лесно се допираат и едноставни контроли - снимањето аудио никогаш не било полесно. Можете лесно да снимате секунди или часови, а функциите на апликацијата бараат и паузираат за време на репродукцијата за да можете лесно да се движите низ вашите снимки.

Една од истакнатите карактеристики на eRecorder Lite е неговата способност да испраќа е-пошта кратки снимки директно од апликацијата. Ова го прави неверојатно лесно споделувањето важни аудио датотеки со колегите или пријателите без да мора да ги префрлате рачно.

Друга одлична карактеристика на eRecorder Lite е неговата способност за синхронизација на Wi-Fi која ви овозможува беспрекорно да пренесувате снимки помеѓу вашиот iPhone и други уреди како што се вашиот компјутер или таблет. Можете дури и да паузирате, да продолжите или да ги додавате постоечките снимки на пат, што го прави уредувањето лесно.

Заштитата од прекини е уште една клучна карактеристика на eRecorder Lite која гарантира дека ако телефонскиот повик ја прекине вашата сесија за снимање - апликацијата автоматски ќе продолжи да снима откако ќе заврши повикот. Ова значи дека нема да пропуштите ниту една важна информација за време на прекин.

Конечно, eRecorder Lite исто така се ротира наопаку за лесна употреба на звучниците што го прави совршен за снимање состаноци каде што повеќе луѓе зборуваат одеднаш.

Севкупно, ако барате сигурен и разноврсен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да снимате кој било звук на вашиот iPhone - тогаш не гледајте подалеку од eRecorder Lite!

Целосни спецификации
Издавач Vanke Software
Страница на издавачи
Датум на издавање 2009-11-05
Датум на додавање 2009-11-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања Requires iPhone OS 2.2.1
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 129

Comments:

Најпопуларни