Express Dictate Dictation App for iOS

Express Dictate Dictation App for iOS 7.04

Опис

Express Dictate е диктафон за iPhone. Вие диктирате директно на вашиот уред користејќи ги контролите. Кога ќе завршите, допрете испрати и диктатот ќе се компресира и автоматски ќе се испрати до вашата дактилографка преку е-пошта. За полесно користење, функционирањето на функциите за снимање и репродукција е дизајнирано да го имитира блиску онаа на снимачите за диктат од стар стил. Можете исто така да репродуцирате, премотувате назад, вметнувате или презапишувате по потреба со помош на копчињата на предната страна.

Овој диктационен диктафон е дизајниран да ги има сите функции што ви се потребни што е можно поедноставно за користење и доверливо за секојдневно работење. Со инсталирање на Express Dictate, брзо ќе откриете дека ќе го замени вашиот стар диктафон, а со користење на интернет за испраќање диктати, исто така ќе го подобрите пресвртот при пишување.

Бесплатни карактеристики Express Dictate: снимајте и репродуцирајте диктат со помош на контролите на уредот. Уредување, вметнување и препишување. Можете да изберете помеѓу режимите за презапишување, вметнување запис и крај на снимање. Изборно снимање активирано гласовно. Кога е избрано Express Dictate снима само додека зборувате. Автоматска компресија на аудио датотеки за да се намали времето на прикачување и барањата за складирање. Испраќа снимање во формати на датотеки со компримиран бран (wav) или диктат (dct). Датотеките може да се испраќаат преку FTP, е-пошта и iTunes. Сите датотеки испратени од Express Dictate може да се транскрибираат со бесплатниот софтвер за транскриптор со контролиран педал за стапала, Express Scribe Transcription Player Software. Направете резервна копија на СИТЕ диктати пред да ги надградите од претходната верзија.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-10-11
Датум на додавање 2018-10-11
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.04
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 84

Comments:

Најпопуларни