RecordPad Sound Recorder for iOS

RecordPad Sound Recorder for iOS 7.20

Опис

RecordPad Sound Recorder Free за iOS е едноставен и лесен за користење дигитален аудио рекордер. Со RecordPad можете да снимате глас и друго аудио на вашиот iPhone или друг IOS уред. RecordPad Free може да зачувува или испраќа снимки на адреса за е-пошта или FTP сервер. Овој дигитален звучен рекордер е идеален за снимање на сè, вклучувајќи интервјуа, презентации, аудио белешки и пораки во формат wav или aiff.

RecordPad Sound Recorder Free е совршена апликација за новинари, студенти, писатели или која било друга професија каде белешките се важни. RecordPad е дизајниран да биде едноставен и едноставен за користење, но сепак доволно робустен за професионални и корпоративни апликации за снимање. Ќе можете веднаш да започнете снимање, да ја зачувате и повторно да ја репродуцирате датотеката.

Бесплатни карактеристики на снимачот на звук на RecordPad: снимајте звук, глас, белешки, музика или кој било друг звук. Зачувајте снимки во формат wav или aiff. Режимот за снимање со активиран глас дозволува снимање само кога зборувате. Опција за автоматско испраќање снимки преку е-пошта или прикачување на FTP сервер. Автоматски бришете стари снимки од вашиот телефон. Кодирање на бранови со стапки на примероци помеѓу 6000 и 441000 Hz во PCM или многу други кодеци и битови.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-28
Датум на додавање 2018-12-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.20
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 155

Comments:

Најпопуларни