OPlayerHD Lite - media player, video file manager for iOS

OPlayerHD Lite - media player, video file manager for iOS 3.4

Опис

OPlayerHD Lite - Врвен медиа плеер и менаџер на датотеки со видео за iOS

OPlayer HD постои веќе 6 години и за тоа време, континуирано ги подобрува своите можности за репродукција на видео и подобрувања на функциите. Како резултат на тоа, тој стана прв избор за милиони корисници ширум светот. Со позитивни одобрувања и повратни информации од нашите корисници, се трудиме да го направиме OPplayer уште подобар со секоја надградба.

OPlayer поддржува скоро секој формат за видео/аудио репродукција. Тоа ви дава флексибилност да ги преземете вашите датотеки на вашиот уред или да пребарувате SAMBA/FTP/UPnP/DLNA споделување преку мрежата. Можете директно да ги репродуцирате сите ваши видеа без да морате да ги конвертирате!

Поддржани формати:

Видео: mkv, wmv, avi, divx, xvid, rmvb, rm, flv, mp4 (вклучувајќи 4k), mov (QuickTime), 3gp (формат за мобилен телефон), m4v (iTunes видео), Blu-ray диск формат на датотека ISO ( .iso), ts (формат на датотека за пренос на пренос), m2ts (формат на датотека Blu-ray BDAV MPEG-2 Transport Stream), swf (формат на датотека Shockwave Flash Movie), asf/wmv/wma (формат за напредни системи/Windows Media Video/ Формати на Windows Media Audio) vob/mpeg/ts/h265(hevc)/webm...речиси сите формати на датотеки на филмови.

Аудио: mp3/wma/wav/dts/ac3/eac3/aac/flac/ape/cue/amr/ogg vorbis (музика без загуби)...речиси сите формати на аудио датотеки.

Превод: srt/ass/smi/sub...речиси сите формати на датотеки со титл.

Стрим: http://ftp/samba/rtp/rtsp/mms...

Широко поддржува уреди: оптимизиран за сите iPad со iOS 6.0 и понови верзии, вклучувајќи iPad Pro 12.9 и 9.7.

Клучни карактеристики:

Прилагодете ја брзината на репродукција: 0,1x ~ 4,0x

A-B Repeat: репродуцирајте од почетната точка (A) до крајната точка (B) постојано

Репродукција во заднина: продолжете со репродукција на видеа дури и кога апликацијата ќе влезе во заднина.

Клиент SAMBA/FTP/HTTP/UPnP/DLNA

Повеќе начини на пренос:

USB пренос (папка за поддршка)

Трансфер преку Wi-Fi

Репродуцирајте датотеки на компјутер од далечина без преземање:

Споделете папки на компјутер, а потоа можете да проследувате датотеки преку OPlayer.

Заштита на приватноста:

Поддржете лозинка за апликации и папки, скријте ги папките заштитени со лозинка, Touch ID.

Одлични перформанси:

Поддржете 1080P HD видео на iPhone 5 и понови уреди.

Помала потрошувачка на батерија:

Стандардно, хардверско декодирање на датотеки mp4/mp3.

„Најдобар видео плеер на App Store“

OPlayer HD е оценет како „iPad Apps Plus Best“!

Како заклучок, OPlayerHD Lite е одличен медиа плеер и менаџер на видео датотеки за уреди со iOS. Со својата поддршка за речиси сите формати на филмови и аудио датотеки, ви дава флексибилност да ги репродуцирате вашите видеа директно без да мора да ги конвертирате. Неговите клучни карактеристики како што се прилагодување на брзината на репродукција, повторување A-B, репродукција во заднина, SAMBA/FTP/HTTP/UPnP/DLNA клиент го прават да се издвојува од другите медиа плеери достапни на пазарот. Дополнително, неговата функција за заштита на приватноста гарантира дека вашите лични податоци остануваат безбедни додека ја користите оваа апликација. Генерално, ако барате сигурен медиа плеер кој нуди одлични перформанси и ги поддржува скоро сите формати на датотеки, тогаш OPlayerHD Lite дефинитивно вреди да се провери!

Преглед

OPlayerHD Lite ги користи предностите на поголемиот екран на iPad за да создаде моќен медиа плеер богат со функции што можете да го користите за речиси сè. Од директни преземања до создавање приспособени листи за репродукција и пристап до датотеки од вашиот облак складирање или локални мрежни уреди, OPlayerHD Lite е една од најдобрите апликации за сеопфатна репродукција на медиуми во моментов на App Store.

Кога ќе го отворите OPlayerHD Lite за прв пат, ќе се соочите со голем број опции. Слоени по ниво на левата страна на екранот, можете да поминете за да лизгате во и надвор од папките и серверите за датотеки. Овде ќе најдете опции за пренос од iTunes, поврзување со Dropbox, прелистување и преземање датотеки од Интернет, прегледување на преземените датотеки и правење плејлисти од нив. Има толку многу опции овде, всушност, што може да биде огромно. За среќа, интерфејсот е добро дизајниран да ги спречи сите да се појават на екранот одеднаш и да ја направат апликацијата невозможна за користење.

Ако барате апликација која ги комбинира различните комплети алатки понудени од iOS во единствен прелистувач за медиуми, преземач и плеер, лесен за користење, OPlayerHD Lite е апликацијата за вас. Не е целосно комплетен во својата лајт верзија - но никогаш не се чувствува како бесплатна верзија. Ова е еден од најдобрите медија плеери за iPad на App Store досега и вреди да се преземе.

Целосни спецификации
Издавач olimsoft
Страница на издавачи http://olimsoft.wordpress.com/category/software/
Датум на издавање 2017-05-12
Датум на додавање 2017-05-12
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 3.4
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPad.
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 3060

Comments:

Најпопуларни