WavePad Music and Audio Editor for iOS

WavePad Music and Audio Editor for iOS 9.00

Опис

WavePad Music and Audio Editor за iOS е моќен софтвер за уредување аудио што ви овозможува да уредувате и снимате музика, глас и други аудио снимки. Без разлика дали сте професионален музичар или домашен ентузијаст, WavePad ги има сите алатки што ви се потребни за да креирате висококвалитетни аудио датотеки.

Со WavePad Audio Editor Free, можете лесно да ги уредувате вашите аудио датотеки со алатки како сечење, копирање, залепување. Можете исто така да додадете различни ефекти, вклучувајќи ехо, засилување и намалување на шумот. Софтверот поддржува голем број формати, вклучувајќи vox и gsm.

Една од клучните карактеристики на WavePad е неговата способност да работи со повеќе датотеки истовремено. Ова го олеснува создавањето сложени звучни пејзажи или мешањето на повеќе песни заедно беспрекорно. Дополнително, софтверот поддржува автоматско скратување и снимање активирано со глас, што го олеснува снимањето на висококвалитетни снимки без постојано следење на вашиот уред.

WavePad, исто така, нуди широк опсег на можности за уредување, вклучително и функции за сечење, копирање, вметнување и дотерување. Ова ви овозможува лесно да манипулирате со вашите аудио датотеки на кој било начин што ви одговара. Дополнително, софтверот нуди различни ефекти како што се засилување на нормализирање на ехото што ви овозможува да ги подобрите вашите снимки на уникатни начини.

Друга одлична карактеристика на WavePad е неговата способност да поддржува стапки на примероци од 8000-44100hz со 8-32 бита по стапка на примерок. Ова значи дека без разлика на кој тип на проект за снимање работите; без разлика дали се работи за создавање тонови на ѕвонење или гласовни преписи за видеа; овој софтвер има сè покриено.

Функцијата за снимање работи во заднина дури и кога екранот се исклучува, што значи дека корисниците можат да продолжат да работат на своите проекти без никакви прекини.

Целокупниот уредувач за музика и аудио WavePad за iOS е одличен избор за секој што бара моќна, но сепак прифатлива алатка за уредување аудио. Со својот широк асортиман на функции, како што е поддршката за повеќе датотеки, автоматско отсекување гласовно активирано снимање, избор на брзина на примерок, сечење вметнување вметнување отсекување засилување нормализирање и ехо; овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за уредување аудио.

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2019-02-12
Датум на додавање 2019-02-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 9.00
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 1940

Comments:

Најпопуларни