Silk Legacy for iOS

Silk Legacy for iOS 4.5678

iOS / Yuri Vishnevsky / 923 / Целосни спецификации
Опис

Silk Legacy за iOS е софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да создадат прекрасна тековна уметност со само замавнување на прстот. Ова е Legacy верзијата на Silk, дизајнирана специјално за постари уреди. Доколку имате понов уред, задолжително побарајте „Silk 2“ за да ја пронајдете новата и подобрена верзија!

Со Silk Legacy, корисниците можат да се релаксираат и да играат додека создаваат прекрасни уметнички дела. Уникатната карактеристика на софтверот е неговата способност да ги спојува нишките во сложени дизајни кои се и хипнотизирачки и убави.

Без разлика дали сте уметник кој бара инспирација или едноставно сакате да се опуштите по напорниот ден, Silk Legacy нуди бескрајни можности. Со својот интуитивен интерфејс и лесни за употреба алатки, дури и почетниците можат да создадат прекрасни парчиња за кратко време.

Клучни карактеристики:

- Интуитивен интерфејс: корисничкиот интерфејс на Silk Legacy му олеснува на секој да започне веднаш да создава прекрасни дизајни.

- Течеви нишки: Уникатната карактеристика на софтверот е неговата способност да ги плете нишките во сложени дизајни кои се и хипнотизирачки и убави.

- Приспособливи поставки: Корисниците можат да приспособат различни поставки како што се палета на бои, големина на четка, непроѕирност и многу повеќе.

- Зачувај и споделувај: Штом ќе заврши вашето ремек-дело, зачувајте го директно на вашиот уред или споделете го со пријателите на платформите за социјални медиуми како Facebook или Instagram.

Придобивки:

1. Релаксација и ослободување од стрес:

Silk Legacy обезбедува одличен начин да се опуштите по долг ден на работа или училиште. Неговите смирувачки ефекти помагаат во намалување на нивото на стрес додека промовираат релаксација.

2. Креативен излез:

За уметниците кои бараат инспирација или едноставно сакаат да ја истражат својата креативност на нови начини, Silk Legacy нуди бескрајни можности.

3. Лесен за употреба:

Дури и почетниците можат лесно да создадат неверојатни парчиња благодарение на интуитивниот интерфејс на софтверот и едноставните алатки.

4. Бескрајни можности:

Со приспособливи поставки и течни нишки кои се сплетуваат во сложени дизајни, постојат безброј начини на кои корисниците можат да се изразат преку овој софтвер.

5. Споделете ги вашите креации:

Откако вашето ремек-дело е завршено, споделете го со пријателите и семејството на платформите на социјалните медиуми како Фејсбук или Инстаграм.

Заклучок:

Silk Legacy за iOS е задолжителен софтвер за графички дизајн за секој што сака да ја истражува својата креативност на нови начини. Со својот интуитивен интерфејс, приспособливите поставки и течните нишки кои се спојуваат во сложени дизајни, можностите се бескрајни. Без разлика дали сте уметник кој бара инспирација или едноставно сакате да се опуштите по напорниот ден, Silk Legacy нуди по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете го Silk Legacy денес и почнете да создавате прекрасни уметнички дела!

Целосни спецификации
Издавач Yuri Vishnevsky
Страница на издавачи
Датум на издавање 2016-06-10
Датум на додавање 2016-06-10
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 4.5678
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iphone4, iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g, ipadmini4g
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 923

Comments:

Најпопуларни