OpenAccess Tours for iOS

OpenAccess Tours for iOS 5.0.4

iOS / Conexu Foundation / 3 / Целосни спецификации
Опис

OpenAccess Tours за iOS е револуционерна апликација за патувања која им овозможува на посетителите на музеите, уметничките галерии и културните места пристап до информации во различни инклузивни комуникациски формати. Оваа бесплатна апликација за паметни телефони создава можност за поинклузивна заедница нудејќи им решение за пристап на посетителите на музеите и уметничките галерии. Достапна на локации низ Австралија, технологијата има за цел да им овозможи на нашите заедници пристап до информации во формати по нивен избор.

Апликацијата OpenAccess Tours е дизајнирана имајќи ја предвид пристапноста, обезбедувајќи им на корисниците повеќе формати на комуникација, вклучувајќи само аудио, аудио со натписи, австралиски знаковен јазик (Auslan), аудио опис и странски јазици. Ова значи дека без оглед на претпочитаниот начин на комуникација или познавање на јазикот, можете да уживате во сите изложени експонати без никакви бариери.

Една од клучните карактеристики на OpenAccess Tours е неговата способност да им обезбеди на корисниците детални информации за секоја изложена изложба. Апликацијата нуди сеопфатни описи кои се приспособени специјално за секоја изложба за да можете да дознаете повеќе за она што го гледате и да го цените уште повеќе.

Друга одлична карактеристика е можноста да креирате прилагодени тури врз основа на вашите интереси. Без разлика дали сте заинтересирани за современа уметност или античка историја, OpenAccess Tours има по нешто за секого. Можете да изберете од претходно направени тури или да креирате своја сопствена обиколка со избирање специфични експонати што ве интересираат.

OpenAccess Tours нуди и интерактивна карактеристика на мапа која им овозможува на корисниците лесно да се движат низ музеите и галериите. Мапата покажува каде се наоѓа секој експонат за да можете соодветно да ја планирате вашата посета и да се погрижите да не пропуштите ништо важно.

Корисничкиот интерфејс на апликацијата е интуитивен и лесен за користење што го прави достапен за луѓе кои можеби не се технолошки или запознаени со редовно користење на паметни телефони. Достапно е и офлајн, што значи дека дури и ако нема достапна интернет конекција во музејот или галеријата, корисниците сепак можат да пристапат до целата содржина што им е потребна без никакви проблеми.

OpenAccess Tours е дизајниран специјално за уреди со iOS, како што се iPhone и iPad, но е компатибилен со низа уреди. Ова значи дека без оглед на тоа кој уред го користите, сепак можете да уживате во сите функции и придобивки што ги нуди OpenAccess Tours.

Накратко, OpenAccess Tours за iOS е апликација која мора да ја има секој што сака да посетува музеи, уметнички галерии и културни места. Со своите инклузивни комуникациски формати, детални описи на изложби, приспособени тури и функција за интерактивна мапа, тој е совршен придружник за секоја посета. Преземете го денес и започнете со истражување!

Целосни спецификации
Издавач Conexu Foundation
Страница на издавачи http://www.conexu.com.au
Датум на издавање 2015-12-21
Датум на додавање 2015-12-21
Категорија Патува
Под категорија Списоци
Верзија 5.0.4
Барања за ОС iOS, iPhone OS 4.x
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3

Comments:

Најпопуларни