Amazon Instant Video for iOS

Amazon Instant Video for iOS 1.4

Опис

Amazon Instant Video за iOS е видео софтвер кој ви овозможува да гледате илјадници наслови достапни од Prime Instant Video без дополнителни трошоци со членство на Amazon Prime. Дополнително, нуди над 140.000 видеа достапни од продавницата за инстант видео на Amazon со инсталирање на апликацијата Amazon Instant Video. Со оваа апликација, можете да преземате купени и изнајмени видеа од вашата видео библиотека за офлајн гледање во авиони, патувања или кога и да е недостапна WiFi врска.

Една од најзгодните карактеристики на Amazon Instant Video е неговата способност да ги следи филмовите и ТВ емисиите што треба да ги гледате подоцна, додавајќи ги во вашата листа за следење. Избор на врвни наслови на Prime Instant Video е вклучен во апликацијата и можете да го посетите Amazon за да додадете други наслови на Prime во вашата листа за следење.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е технологијата Whispersync која автоматски го синхронизира вашето место помеѓу уредите. Ова значи дека ако почнете да гледате видео на iPad, iPhone или iPod Touch, можете да продолжите со гледање токму таму каде што сте застанале на Kindle Fire HD, PlayStation 3, Xbox 360, PC или Mac. Можете дури и да продолжите со гледање на стотици модели поврзани телевизори и Blu-ray плеери.

Апликацијата Amazon Instant Video за iPad, iPhone и iPod Touch е дизајнирана за немодифицирана верзија на iOS. Сепак, AirPlay во моментов не е поддржан од апликацијата Amazon Instant Video за iPad, iPhone или iPod Touch.

Важно е да се напомене дека преносот или прелистувањето преку мобилна врска 3G или 4G во моментов не е поддржано од овој софтвер. Затоа, потребна е врска Wi-Fi за да проследувате видеа или да ја прелистувате апликацијата. Како и да е, преземените видеа може да се гледаат без Wi-Fi конекција, што го прави совршен за оние кои се секогаш во движење.

Со Amazon Instant Video за iOS, корисниците имаат пристап до над 140.000 филмови и ТВ епизоди, вклучувајќи популарни серии како „Чудесната г-ѓа Мејзел“, Џек Рајан, Човекот во високиот замок, Бош и многу други. Можете исто така да купите над 140.000 видеа достапни од продавницата за инстант видео на Amazon со посета на Амазон.

Ако сте љубител на ТВ-емисии, можете да се претплатите на ТВ-сезонска пропусница со посета на Амазон и епизодите автоматски ќе бидат достапни во вашата апликација за инстант видео на Amazon еден ден по нивното емитување. Ова значи дека никогаш повеќе нема да пропуштите епизода од вашето омилено шоу.

Како заклучок, ако барате видео софтвер кој нуди илјадници наслови без дополнителни трошоци со членство на Amazon Prime и преку 140 илјади видеа достапни од продавницата за инстант видео на Amazon, тогаш не гледајте подалеку од Amazon Instant Video за iOS. Со неговата можност за преземање купени и изнајмени видеа за офлајн гледање, следење на филмови и ТВ серии за гледање подоцна, технологија Whispersync која автоматски го синхронизира вашето место помеѓу уредите и пристап до популарни ТВ серии како што се The Marvelous Mrs Maisel, Jack Ryan, The Man во High Castle, Bosch и многу други, лесно е да се види зошто овој софтвер е толку популарен меѓу корисниците.

Целосни спецификации
Издавач Amazon.com
Страница на издавачи http://www.amazon.com
Датум на издавање 2012-12-13
Датум на додавање 2012-12-13
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.4
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2330

Comments:

Најпопуларни