VPN Watcher for iPhone/iPad for iOS

VPN Watcher for iPhone/iPad for iOS 1.0

Опис

VPN Watcher за iPhone/iPad за iOS е моќен мрежен софтвер кој ви помага да го пронајдете најсоодветниот VPN сервер врз основа на вашите реални услови за поврзување. Со својата секојдневно ажурирана база на податоци, овој софтвер содржи информации за најпопуларните VPN компании и сервери, што ви го олеснува изборот на најдобриот.

Без разлика дали прелистувате на интернет или стримувате содржини преку Интернет, VPN Watcher гарантира дека вашите онлајн активности се безбедни и приватни. Го шифрира вашиот интернет сообраќај и ја крие вашата IP адреса, што им отежнува на хакерите или на трети лица да ги следат вашите онлајн активности.

Една од истакнатите карактеристики на VPN Watcher е неговата способност автоматски да ги детектира мрежните промени. Ова значи дека ако дојде до промена во условите на вашата мрежа, како што е префрлување од Wi-Fi на мобилни податоци или обратно, овој софтвер автоматски ќе го пронајде најдобриот VPN сервер врз основа на тие нови услови.

VPN Watcher нуди и кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците од сите нивоа да се движат низ неговите функции. Можете лесно да се поврзете/исклучите од различни сервери со само еден клик. Дополнително, овој софтвер обезбедува детални информации за локацијата и брзината на секој сервер за да можете да донесете информирана одлука кога избирате со кој да се поврзете.

Друга одлична карактеристика на VPN Watcher е неговата компатибилност со повеќе уреди, вклучувајќи iPhone и iPad кои работат на iOS 9.0 или понови верзии. Ова значи дека без разлика дали користите iPhone 6s или iPad Pro 12,9-инчен модел, овој софтвер ќе работи беспрекорно на сите уреди.

Во однос на безбедносните протоколи поддржани од VPN Watcher, тој користи протокол OpenVPN кој е познат по тоа што е високо безбеден и сигурен во заштитата на податоците на корисниците од сајбер закани како што се обиди за хакирање или напади со малициозен софтвер.

Генерално, ако барате доверлив мрежен софтвер кој нуди врвни безбедносни карактеристики, а истовремено обезбедува функционалност за лесна употреба, тогаш не гледајте подалеку од VPN Watcher за iPhone/iPad за iOS!

Целосни спецификации
Издавач UGD Software
Страница на издавачи
Датум на издавање 2012-12-30
Датум на додавање 2012-12-31
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 171

Comments:

Најпопуларни