DTP Tool for iOS

DTP Tool for iOS 1.0.5

Опис

DTP Tool за iOS е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да ги конвертирате вредностите за проред и керинг што ги користат различни апликации за објавување распоред и десктоп. Оваа бесплатна апликација поддржува InDesign (и други апликации Creative Suite и Creative Cloud), QuarkXPress, PageMaker и FreeHand.

Со DTP Tool за iOS, можете лесно да ги конвертирате вредностите на проредот и мерењето помеѓу различни програми за софтвер за дизајн. Ова значи дека можете беспрекорно да работите на повеќе платформи без да се грижите за проблеми со компатибилноста. Без разлика дали работите на проект во InDesign или QuarkXPress, DTP Tool за iOS го олеснува преносот на вашите дизајни од една програма во друга.

Една од клучните карактеристики на DTP Tool за iOS е нејзината поддршка за InDesign. Како една од најпопуларните програми за десктоп објавување на пазарот денес, InDesign се користи од милиони дизајнери ширум светот. Со DTP Tool за iOS, можете лесно да ги конвертирате вашите InDesign датотеки во други формати како што се QuarkXPress или PageMaker.

Покрај поддршката за популарните софтверски програми за дизајн, како што се InDesign и QuarkXPress, DTP Tool за iOS нуди и низа други функции што ја прават основна алатка во комплетот алатки на секој дизајнер. На пример, оваа апликација ви овозможува прецизно да го прилагодите растојанието меѓу линиите користејќи го својот напреден систем за метрика.

Друга одлична карактеристика на DTP Tool за iOS е нејзината способност лесно да се справува со сложени задачи за типографија. Без разлика дали работите со повеќе фонтови или треба да го приспособите растојанието меѓу буквите на одреден збор или фраза, оваа апликација го олеснува брзото и ефикасното извршување на работата.

Генерално, ако барате моќна алатка за графички дизајн што нуди беспрекорна компатибилност на повеќе платформи и напредни можности за типографија, тогаш не гледајте подалеку од DTP Tool за iOS. Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции, оваа апликација сигурно ќе стане суштински дел од вашиот работен тек за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Moellersoft
Страница на издавачи http://www.moellersoft.de
Датум на издавање 2013-06-19
Датум на додавање 2013-06-18
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија 1.0.5
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 94

Comments:

Најпопуларни