Flame Painter for iPad for iOS

Flame Painter for iPad for iOS 1.1.6

Опис

Flame Painter за iPad за iOS е уникатен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да создаваат оригинални слики, фото светлосни ефекти и фантастични позадини со четки за пламен. Оваа апликација е дизајнирана да инспирира креативност и да ги охрабри корисниците од сите возрасти да го разбудат својот внатрешен уметник.

Со Flame Painter, можете лесно да креирате неверојатни уметнички дела користејќи различни пламени четки, бои и градиенти. Без разлика дали сте искусен уметник или штотуку почнувате, овој софтвер нуди бескрајни можности за создавање прекрасни и уникатни дизајни.

Една од истакнатите карактеристики на Flame Painter е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. Изданието за iPhone и iPad е специјално дизајнирано да биде убаво и лесно за користење. Ова го прави совршена алатка за секој кој сака да ја истражи својата креативна страна без да поминува часови за учење комплициран софтвер.

Flame Painter е достапен и на Mac OS и Windows платформи, каде што веќе има стекнато лојални следбеници меѓу професионалните CG уметници, дизајнери, ентузијасти, па дури и училишни деца. Повратните информации од овие корисници се огромно позитивни.

Значи, без разлика дали сакате да создадете прекрасна дигитална уметност или едноставно сакате забавен начин да се изразите креативно на вашиот уред iPad или iPhone - Flame Painter е совршен избор! Преземете го денес и започнете да го истражувате вашиот уметнички потенцијал!

Целосни спецификации
Издавач Escape Motions
Страница на издавачи http://www.escapemotions.com
Датум на издавање 2013-10-25
Датум на додавање 2013-10-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.1.6
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 35

Comments:

Најпопуларни