Download Manager Pro for iOS

Download Manager Pro for iOS 1.0

iOS / Suchismita Mondal / 150 / Целосни спецификации
Опис

Download Manager Pro за iOS е моќно мобилно решение за управување со датотеки што ви овозможува лесно да креирате папки, да преместувате датотеки и папки и да ги преименувате. Со оваа апликација, можете да закажувате задачи за преземање така што тие се извршуваат во заднина додека го користите уредот за други работи. Ова е нова функција на iOS што овозможува да се закажуваат преземања без да се чека да завршат.

Една од најкорисните карактеристики на Download Manager Pro е неговата способност да закажува преземања за филмови, ТВ емисии и аудио датотеки. Можете едноставно да ги изберете датотеките што сакате да ги преземете и да поставите време кога сакате да се преземат. Апликацијата ќе се погрижи за останатото, преземајќи ги датотеките во заднина за да бидат подготвени за вас кога ги сакате.

Друга одлична карактеристика на Download Manager Pro е неговата способност да зачувува датотеки од различни извори како преземања од прелистувач или прилози за е-пошта. Можете исто така да испраќате датотеки директно од вашиот уред користејќи peer-to-peer поврзување што е нова функција во iOS 7.0.

Ако треба да споделувате големи датотеки со други, Download Manager Pro го олеснува со тоа што ви дозволува да споделувате папки како веб-локации. Ова значи дека секој со пристап до веб-локацијата може да ја преземе содржината на папката без да мора да поминува низ сложени процеси за споделување датотеки.

Дополнително, ако два уреди со iOS се поврзани преку Wi-Fi, еден уред може да преземе датотека директно од друг уред користејќи ја функцијата за поврзување peer-to-peer на Download Manager Pro.

Ако ви треба поголема контрола врз вашите преземања или прикачувања од она што е достапно само на вашиот мобилен уред, тогаш Download Manager Pro ви го врати грбот! Можете да прикачувате датотеки од вашиот компјутер или да ги испраќате користејќи клиенти за е-пошта како што се Gmail или Yahoo Mail - сето тоа додека управувате и проверувате закажани задачи во секое време!

Севкупно, Download Manager Pro нуди импресивен опсег на функции дизајнирани специјално за корисници на кои им е потребна поголема контрола над потребите за управување со мобилни датотеки отколку она што е достапно надвор од кутијата само со нивните уреди!

Целосни спецификации
Издавач Suchismita Mondal
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-11-25
Датум на додавање 2013-11-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 150

Comments:

Најпопуларни