Random Heroes for iOS

Random Heroes for iOS 1.4

iOS / Ravenous Games / 489 / Целосни спецификации
Опис

Случајни херои за iOS е платформер-игра преполна со акција која ќе ве држи на работ од вашето место. Развиена од Ravenous Games, креаторите на наградуваната Лига на злото, оваа игра содржи група неверојатни херои кои се во мисија да го спасат светот од чудовишта од друга димензија.

Играта е сместена во свет каде Земјата е нападната од овие чудовишта и на вас е да ги спречите. Ќе мора да поминете низ орди на напаѓачи користејќи арсенал оружје што ви стои на располагање. Како што напредувате низ нивоата, ќе собирате монети што може да се користат за надградба на вашите оружја и ликови.

Една од најдобрите работи за случајните херои е неговиот широк избор на херои од кои можете да изберете. Секој херој има свои уникатни способности и силни страни, па затоа е важно да се избере мудро врз основа на вашиот стил на игра. Без разлика дали претпочитате херој со голема брзина или херој со моќни напади, има по нешто за секого во оваа игра.

Самата игра е брза и предизвикувачка, но не толку тешка за да стане фрустрирачка. Контролите се интуитивни и лесни за користење, што го прави пристапен за играчи од сите нивоа на вештини. Графиките се исто така врвни со живописни бои и детални дизајни на карактери.

Покрај режимот на кампања за еден играч, Random Heroes нуди и опции за повеќе играчи каде што можете да се здружите со пријателите или да се натпреварувате против нив во различни режими како што се deathmatch или capture-the-flag.

Севкупно, Random Heroes за iOS е одличен избор за секој кој бара платформер-игра преполна со акција која нуди повеќечасовна забава. Со својот широк избор на херои, оружја и ликови што може да се надградат, предизвикувачка механика на игра и опции за повеќе играчи - оваа игра има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Ravenous Games
Страница на издавачи http://www.ravenousgames.com/index.php?page=games
Датум на издавање 2014-03-13
Датум на додавање 2014-03-13
Категорија Игри
Под категорија Игри со платформа
Верзија 1.4
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 4.3 or later.
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 489

Comments:

Најпопуларни