Molana Ilyas Qadri for iOS

Molana Ilyas Qadri for iOS 1.1

Опис

Molana Ilyas Qadri за iOS е едукативен софтвер кој е дизајниран да им обезбеди на корисниците автентични религиозни говори и прашања и одговори на Ameer e Ahlesunnat Hazrat Allama Molana Ilyas Qadri Razawi Attari. Овој софтвер е гордо лансирање на Даватеислами, најголемото исламско неполитичко движење кое има за цел да ги шири Куранот и Суннетот на Светиот пророк Мухамед Мустафа (мир над него). Движењето има и многу познат ТВ канал „Мадани канал“.

Целта на овој софтвер е да им овозможи на корисниците лесен пристап до учењата на хазрети Алама Молана Иљас Кадри Разави Атари, кој е познат по своето огромно знаење во исламските студии. Апликацијата содржи автентични религиозни говори (бајанат) и Прашања и одговори (Мадани Музакра) кои се внимателно избрани од огромната колекција достапна.

Корисничкиот интерфејс на оваа апликација е лесен за користење, што им олеснува на корисниците да се движат низ различните достапни категории. Категориите се приспособливи, дозволувајќи им на корисниците да се исклучат или вклучат според нивните барања. Оваа функција осигурува дека корисниците можат лесно да го најдат она што го бараат без да мора да поминуваат низ ирелевантна содржина.

Една од најзначајните карактеристики на оваа апликација е нејзината способност за автоматско синхронизирање. Секогаш кога има достапно поврзување, апликацијата ќе се синхронизира со серверот за автоматски да ја добива најновата/ажурирана содржина од серверот. Оваа функција гарантира дека корисниците секогаш имаат пристап до нови и информативни работи често.

Овој образовен софтвер дава одлична можност за поединци кои сакаат да научат повеќе за исламот или оние кои сакаат насоки за тоа како можат да водат побожен живот според исламските учења. Со својата огромна колекција на автентични религиозни говори (бајанат) и Прашања и одговори (Мадани Музакра), овој софтвер обезбедува одлична платформа за поединци кои бараат знаење за исламот.

Како заклучок, Molana Ilyas Qadri за iOS е одличен едукативен софтвер кој им овозможува на корисниците автентични религиозни говори и Прашања и одговори на Ameer e Ahlesunnat Hazrat Allama Molana Ilyas Qadri Razawi Attari. Корисничкиот интерфејс, приспособливите категории и способноста за автоматско синхронизирање ја прават оваа апликација неопходна за поединци кои бараат знаење за исламот. Со својата огромна колекција на информативна содржина, овој софтвер сигурно ќе им помогне на поединците да водат побожен живот според исламските учења.

Целосни спецификации
Издавач HASS hub
Страница на издавачи http://hasshub.com/
Датум на издавање 2014-04-15
Датум на додавање 2014-04-15
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Верски софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС iPhone OS 4.x, iOS, iPhone Webapp, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Барања iOS 6.1 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 169

Comments:

Најпопуларни