Smart Ludo Multiplayer-3D Dice for iPhone

Smart Ludo Multiplayer-3D Dice for iPhone 2.1

iOS / SARJAK GAMING STUDIO PRIVATE LIMITED / 0 / Целосни спецификации
Опис

Карактеристики на играта:

- Вистински 3D коцки

- Мултиплеер со еден допир (до 4 играчи)

- Играјте со пријателите преку Интернет (до 4 пријатели и крос-платформа)

- Играјте против случаен противник (крос-платформа)

- Играјте со вашите пријатели преку Bluetooth

- 3D коцките ја менуваат бојата според бојата на вистинскиот играч на вртење

Правила за играње:

Играта се игра од 2 до 4 играчи и имате можност да ја играте играта против пријателите, против вашиот компјутер, па дури и против играчи од целиот свет. Целта на играта е прилично јасна; секој играч добива 4 токени, овие токени мора целосно да ја свртат таблата и потоа да стигнат до финишот.

За да внесе токен во игра од неговото место за играње до неговиот стартен квадрат, играчот мора да намести 6. Ако играчот сè уште нема токени во игра и не заврти 6, редот преминува на следниот играч. Штом играчот има еден или повеќе токени во игра, тој избира токен и го поместува напред по патеката по бројот на квадрати означени со матрицата. Играчите мора секогаш да преместуваат токен според вредноста на ротираното матрица, и ако не е возможно движење, да го пренесат својот ред на следниот играч.

Кога играчот ќе фрли 6, тој може да избере да го унапреди токенот што веќе е во игра, или алтернативно, може да внесе друг исцениран токен на неговиот почетен квадрат. Превртувањето на 6-ка му заработува на играчот дополнителен („бонус“) ролна во тој свиок. Ако дополнителната ролна повторно резултира со 6, играчот заработува дополнителен бонус.

Кој прв ќе ги добие сите четири жетони до крај е победник. Сепак, секое движење може да се направи само врз основа на бројот одлучен со фрлање шестстрана матрица, а секој жетон може да се исели од својот дом само со фрлање шестка. Дополнително, факторот на конкуренција на игрите се зголемува со фактот дека додека се движите, ако токенот на друг играч слета на истиот квадрат со вашиот токен, тогаш вашиот токен автоматски ќе се испрати дома и ќе треба повторно да фрлите шестка.

Политика за приватност: http://sarjak.in/privacy-policy/

Целосни спецификации
Издавач SARJAK GAMING STUDIO PRIVATE LIMITED
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/sarjak-gaming-studio-private-limited/id949244991
Датум на издавање 2020-07-26
Датум на додавање 2020-07-26
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија 2.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни