Jumptuit for iOS

Jumptuit for iOS 1.0

iOS / Trans Media Exchange / 67 / Целосни спецификации
Опис

Jumptuit за iOS: врвен безбедносен софтвер за секој технолошки животен стил

Во денешното дигитално доба, многу се потпираме на облак услуги и уреди за складирање и пристап до нашите важни датотеки. Сепак, управувањето со повеќе облак услуги и уреди може да биде застрашувачка задача. Тука доаѓа Jumptuit - врвниот безбедносен софтвер кој се синхронизира со облак услугите и уредите што ги користите и ги сакате!

Со Jumptuit, повеќе не треба да се грижите за управување со повеќе најавувања или пребарување низ различни облак услуги за да ги пронајдете вашите датотеки. Тој нуди решение за едно најавување кое ви овозможува лесно пристап до сите ваши датотеки на различни платформи.

Синхронизирајте, копирајте, преместувајте датотеки помеѓу услуги и уреди на Cloud

Jumptuit ви го олеснува управувањето со датотеките преку различни облак услуги и уреди. Можете лесно да ги синхронизирате, копирате или преместувате вашите датотеки помеѓу Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive итн., без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Креирајте приказ на слајдови на фотографии низ услугите и уредите на Cloud

Дали имате фотографии расфрлани на различни платформи? Со функцијата за приказ на слајдови на Jumptuit, можете да креирате прекрасни прикази на слики од сите ваши поврзани облак услуги и уреди. Без разлика дали се работи за семеен одмор или посебна пригода со пријателите - повторно доживејте ги тие моменти создавајќи прекрасни слајдови без напор.

Создадете плејлисти со песни и видеа низ услугите и уредите на Cloud

Jumptuit исто така ви овозможува да креирате плејлисти со песни и видеа од сите ваши поврзани облак услуги и уреди. Повеќе не мора да се префрлате помеѓу апликации или платформи кога слушате музика или гледате видеа - едноставно поминете помеѓу песните/видеата/фотографиите без разлика каде се складирани!

Оптимално медиумско искуство за вашите датотеки складирани во Box, Dropbox Google Drive OneDrive итн.

Jumptuit обезбедува оптимално медиумско искуство за сите ваши датотеки складирани во Box, Dropbox Google Drive OneDrive итн., без оглед на нивната локација. Без разлика дали се работи за стриминг музика или гледање видеа - Jumptuit обезбедува беспрекорно искуство на сите ваши поврзани уреди.

Безбедносни карактеристики

Jumptuit сериозно ја сфаќа безбедноста. Тој нуди шифрирање од крај до крај за сите ваши датотеки, осигурувајќи дека тие се безбедни и безбедни во секое време. Дополнително, Jumptuit нуди и автентикација со два фактори за да се осигура дека само овластени корисници можат да пристапат до вашите датотеки.

Заклучок

Како заклучок, Jumptuit е врвниот безбедносен софтвер за секој технолошки животен стил. Со неговото решение за едно најавување, можете лесно да управувате со повеќе облак услуги и уреди без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или платформи. Неговите карактеристики на слајдшоу и плејлисти го олеснуваат повторното преживување на тие посебни моменти со пријателите и семејството без напор. И со неговите робусни безбедносни карактеристики, можете да бидете сигурни дека вашите датотеки се безбедни и безбедни во секое време!

Преглед

Jumptuit ви овозможува да ги прегледувате и управувате сите ваши датотеки складирани во облак преку еден ефикасен интерфејс, за да можете лесно да останете над сè. Само поврзете ги вашите сметки за складирање облак и ќе имате непосреден пристап до датотеките складирани на сите нив на едно погодно место.

Добрите

Сортирање на категории: кога Jumptuit ги увезува вашите датотеки, автоматски ги подредува во четири категории за да ви го олесни наоѓањето на она што го барате подоцна. Овие категории се Фотографии, Музика, Видеа и Документи, а вкупниот број на датотеки за секоја категорија е наведен веднаш до насловот.

Повеќе од облаци: покрај очекуваните Dropbox, Google Drive, Box и OneDrive, можете да поврзете и некои други, нетрадиционални сметки за складирање облак преку оваа апликација. Опциите вклучуваат Facebook, Flickr, YouTube, Vimeo и Photobucket.

Конс

Погрешно означување: некои од ставките во оваа апликација беа погрешно означени за време на тестирањето. Ова предизвика нивно појавување во погрешни менија, па може да направи некои ставки потешко да се пронајдат доколку се работи за постојан проблем.

Крајна линија

Jumptuit е мазна и удобна програма за користење. Тоа ви овозможува да управувате со сите ваши сметки за складирање облак додека треба да се најавите само на едно место, а исто така ја олеснува размената на датотеки помеѓу повеќе сметки. Ако барате добра, бесплатна програма за управување со датотеки, ова е дефинитивно опција која вреди да се провери.

Целосни спецификации
Издавач Trans Media Exchange
Страница на издавачи
Датум на издавање 2014-05-05
Датум на додавање 2014-05-05
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 67

Comments:

Најпопуларни