FlippingBook Reader for iOS

FlippingBook Reader for iOS 2.1.3

Опис

FlippingBook Reader за iOS е моќен деловен софтвер кој ви овозможува да ги читате вашите омилени списанија, книги и деловни презентации на вашиот iPad или iPhone. Со оваа апликација, можете да преземете кој било документ на вашиот уред и да го читате офлајн без интернет конекција. Оваа ексклузивна карактеристика на услугата облак и софтверот FlippingBook Publisher ви го олеснува пристапот до сите документи што ви се потребни во движење.

FlippingBook Reader за iOS е дизајниран имајќи го предвид корисничкото искуство. Интерфејсот е интуитивен и лесен за навигација, што го прави едноставен за секој да го користи. Можете лесно да прелистувате страници исто како вистинска книга или списание, да зумирате текст или слики, па дури и да пребарувате одредени клучни зборови во документот.

Една од клучните карактеристики на FlippingBook Reader за iOS е неговата способност да поддржува широк спектар на формати на датотеки. Без разлика дали имате PDF-датотека, документ на Microsoft Word, PowerPoint презентација или кој било друг вид документ - оваа апликација може да се справи со сето тоа. Ова значи дека без разлика на типот на содржина до која треба да пристапите на вашиот уред – без разлика дали се работи за документи поврзани со работа или материјал за слободно читање – FlippingBook Reader ве покрива.

Друга одлична карактеристика на FlippingBook Reader за iOS е неговата способност да го приспособи искуството за читање според вашите преференции. Можете да изберете од различни режими на гледање, како што е преглед на една страница или преглед на двојна страница во зависност од тоа како претпочитате да читате. Можете исто така да ги приспособите нивоата на осветленост и големината на фонтот, така што сè изгледа како што треба.

FlippingBook Reader, исто така, нуди напредни функции, како што се обележување, што им овозможува на корисниците да го зачуваат своето место во книга за да можат да продолжат таму каде што застанале подоцна. Дополнително, корисниците имаат можност да додаваат белешки директно на страниците што им олеснува да ги следат важните информации додека читаат.

Генерално, FlippingBook Reader за iOS е одличен избор доколку барате моќен деловен софтвер кој ви овозможува пристап до сите ваши важни документи офлајн. Со својот интуитивен интерфејс, поддршка за широк опсег на формати на датотеки и напредни функции како што се обележување и земање белешки - оваа апликација сигурно ќе ви го олесни животот.

Целосни спецификации
Издавач FlippingBook
Страница на издавачи https://flippingbook.com
Датум на издавање 2016-09-29
Датум на додавање 2016-09-29
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Друго
Верзија 2.1.3
Барања за ОС iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Барања d.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 16

Comments:

Најпопуларни