Kill Shot for iOS

Kill Shot for iOS 1.0.1

Опис

Добре дојдовте на вашата нова задача.

Вие сте таен војник за специјални операции, подготвен да ја играте вашата улога во опасните воени напади и мисии на тивки убијци. Со пристап до моќни пиштоли ќе се потпрете на вашите вештини за стрелец за да ја завршите работата.

Патувајте длабоко во непријателската територија за да ги лоцирате и елиминирате скриените цели. Загледајте го дофатот на пушката, зумирајте за да ја пронајдете и идентификувате целта. Земете здив...и повлечете го чкрапалото за да го направите Kill Shot.

Ни треба потврдени убиства на војник. Среќно таму.

Преглед

Kill Shot ве предизвикува да ја преземете улогата на стрелец на Black Ops, завршувајќи уште поопасни мисии и надградувајќи се до нови оружја на патот. Со многу видови на мисии достапни и многу нивоа за работа, оваа игра ќе ве држи зафатени со денови.

Добрите

Разновидност на мисии: Постојат три типа на мисии што можете да ги завршите во оваа игра. За да продолжите во нови области, треба успешно да работите низ сите достапни мисии Black Ops. Но, за да ви помогнат да ги усовршите своите вештини и да отклучите повеќе оружја, има и мисии Примарни и Поддршка што треба да ги преземете.

Интерфејс и механика: Кога сте среде мисија, можете да се префрлате помеѓу два различни прикази за најдобро да ги лоцирате и елиминирате целите. Можете исто така лесно да се префрлате помеѓу оружје директно од главниот екран на игра.

Конс

Тајм-аут: за да имате доволно енергија за да ги завршите мисијата, треба да му дозволите на вашиот карактер да одмори одредени временски периоди за да се наполни. Ако сакате да продолжите да играте непрекинато, можете да ги отфрлите овие периоди за одмор со купување пакети за напојување и други ставки во апликација, но тоа често значи трошење вистински готовина.

Крајна линија

Kill Shot е добро дизајнирана и изведена игра, и се додека не ви пречи да потрошите пари, можете да играте онолку долго колку што сакате.

Целосни спецификации
Издавач Hothead Games
Страница на издавачи http://www.hotheadgames.com
Датум на издавање 2014-10-02
Датум на додавање 2014-10-02
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 515

Comments:

Најпопуларни