FileMaster for iOS

FileMaster for iOS 5.3.1

Опис

FileMaster за iOS е разновиден и моќен менаџер на датотеки што нуди широк опсег на функции кои ќе ви помогнат да управувате со вашите датотеки, документи, видеа и аудио датотеки на вашиот iPhone, iPad или iPod Touch. Без разлика дали треба да префрлате датотеки од вашиот компјутер или да ги носите со себе додека сте во движење, FileMaster го олеснува пристапот и споделувањето на вашите датотеки со други.

Како менаџер на датотеки, FileMaster ви овозможува лесно да ги организирате и управувате сите ваши датотеки на едно место. Можете да креирате папки, да преместувате датотеки помеѓу папки, да преименувате датотеки и папки по потреба. Апликацијата исто така поддржува различни формати на датотеки, вклучувајќи PDF, Word документи, табели на Excel и многу повеќе.

Покрај неговите можности за управување со датотеки, FileMaster вклучува и прегледувач на документи што ви овозможува да ги прегледувате сите видови документи директно во апликацијата. Ова значи дека не треба да се префрлате помеѓу различни апликации само за да гледате различни видови документи.

FileMaster вклучува и видео/аудио плеер кој ви овозможува да репродуцирате сите видови видео и аудио формати директно во апликацијата. Ова значи дека можете да гледате филмови или да слушате музика без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации.

Друга одлична карактеристика на FileMaster е неговиот уредувач на текст кој им овозможува на корисниците да креираат нови текстуални документи или да ги уредуваат постоечките директно во апликацијата. Оваа функција е корисна кога на корисниците им е потребен брз пристап за правење белешки или запишување важни информации додека се во движење.

Една уникатна карактеристика што ја нуди FileMaster е неговата функционалност на wifi-диск што го претвора вашиот iOS уред во надворешен хард диск што им овозможува на корисниците безжично да ги префрлаат своите податоци од нивниот компјутер на нивниот уред без да користат никакви кабли! Со овозможена оваа функција, корисниците можат лесно да ги влечат и пуштаат своите податоци во папката за wifi-диск на нивниот уред од кој било компјутер поврзан преку Wi-Fi мрежа!

Споделувањето датотеки никогаш не било полесно отколку со способноста за споделување Bluetooth peer-to-peer на FileMaster! Корисниците можат брзо да споделуваат фотографии, видеа, музика и други медиумски содржини со пријателите во близина кои имаат компатибилни уреди преку Bluetooth конекција!

Безбедноста е исто така главен приоритет за FileMaster. Апликацијата нуди далечински и локален пристап до вашите датотеки со заштита со лозинка. Ова значи дека можете да бидете сигурни дека вашите датотеки се безбедни и безбедни, дури и ако го изгубите вашиот уред.

Користењето на FileMaster е лесно и интуитивно. Едноставно долго притиснете на иконата на датотека или папка за да се прикаже скокачко мени, а потоа допрете на екранот за да копирате, залепите, креирате папки и така натаму. Со својот кориснички интерфејс, секој може да користи FileMaster без претходно искуство во управувањето со датотеки.

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение за управување со вашите датотеки на уредите со iOS, тогаш не гледајте подалеку од FileMaster! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи можности за управување со датотеки, прегледувач/плеер на документи, уредувач на текст, функционалност на Wi-Fi-диск и способност за споделување Bluetooth, тоа е совршена алатка за секој на кој му треба брз пристап до нивните податоци додека е во движење!

Целосни спецификации
Издавач UThink
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-14
Датум на додавање 2017-06-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 5.3.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2542

Comments:

Најпопуларни