Beat the Dictator - Funny Torture Game for iOS

Beat the Dictator - Funny Torture Game for iOS 1.1

Опис

Дали сте уморни од секојдневното мелење и ви треба забавен начин за ослободување од стресот? Не гледајте подалеку од Beat the Dictator - урнебесната игра за мачење за iOS која ви овозможува да ги отстраните вашите фрустрации за некои од најозлогласените диктатори во историјата.

Со 11 различни диктатори од кои можете да изберете, вклучувајќи ги Ким Џонг-ун, Владимир Путин и Садам Хусеин, ќе имате многу цели за удирање и удирање. И со пет уникатни светови за истражување - Аспен, Ривиера, Кинескиот ѕид, Париз и Селебвуд - секогаш ве чека нов предизвик.

Но, Beat the Dictator не е само безумно насилство. За да напредувате низ секое ниво и да отклучите нови оружја и алатки, ќе треба да завршите разни мисии кои ги тестираат вашите вештини на креативни начини. Без разлика дали погодувате одреден број цели или избегнувате пречки додека го мачите вашиот диктатор du jour, секоја мисија е дизајнирана да ги одржува работите свежи и возбудливи.

А кога сме веќе кај оружјето - Beat the Dictator има на располагање импресивна колекција на кул алатки. Од бејзбол палки до моторни пили до фрлачи на пламен (да, навистина), нема недостиг на начини да им се нанесе болка на тие досадни диктатори. Но, не грижете се ако ви недостасуваат монети - едноставно соберете ги додека играте или тргувајте со старо оружје во продавницата за занаетчиство за нешто ново.

Се разбира, понекогаш дури и најдоброто оружје не е доволно. Тоа е местото каде што засилувањата ни помагаат - посетете ја продавницата помеѓу нивоата за да купите напојувања како дополнително време или зголемена штета што може да ви даде предност кога работите стануваат тешки.

Но, можеби најдобро од сè е колку е задоволувачко чувството кога некој од тие самодоволни диктатори конечно ќе го добие она што го заслужува. По сето она што го измачија својот народ низ годините (да не зборуваме за уништување на безброј игри на ризик), време е некој да им даде вкус на сопствениот лек!

Значи, ако барате забавен начин да се ослободите од пареата и да ги уништите некои од најозлогласените негативци во историјата, преземете го Beat the Dictator денес. Кој знае - можеби ќе научите нешто или две за светската историја на патот!

Целосни спецификации
Издавач GoodSoundApps
Страница на издавачи http://goodsoundsapps.wordpress.com/
Датум на издавање 2015-03-10
Датум на додавање 2015-03-10
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања iOS 7.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 149

Comments:

Најпопуларни