File Manager & Browser for iOS

File Manager & Browser for iOS 3.1

Опис

Управувач со датотеки и прелистувач за iOS: врвно решение за управување со датотеки

Дали сте уморни од ограничените можности за управување со датотеки на вашиот iPhone или iPad? Дали ви е фрустрирачко да префрлате датотеки помеѓу вашиот уред и вашиот компјутер? Не гледајте подалеку од Управувач со датотеки и прелистувач за iOS, врвното решение за управување со датотеки за уредите на Apple.

Управувачот со датотеки е бесплатна апликација која ви овозможува лесно прегледување и управување со сите видови датотеки на вашиот iPhone или iPad. Со поддршка за слики, аудио, видеа, PDF документи, Word документи, Excel документи, ZIP/RAR-датотеки и повеќе, оваа апликација е совршена за секој кој има потреба да пристапува до нивните датотеки во движење.

Една од истакнатите карактеристики на Управувачот со датотеки е неговиот интегриран PDF читач. Ова ви овозможува да гледате PDF документи директно во апликацијата без да мора да се префрлите на друга апликација. Дополнително, Управувачот со датотеки поддржува Microsoft Office (Word/Excel/Powerpoint), како и документи на Apple iWorks.

Друга одлична карактеристика на Управувачот со датотеки е неговата поддршка за повеќе облак услуги како што се Dropbox и OneDrive. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши датотеки складирани во облак од самата апликација без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации.

Покрај интеграцијата за складирање облак, Управувачот со датотеки доаѓа и со интегриран музички плеер кој ви овозможува да репродуцирате аудио датотеки директно во самата апликација. Можете исто така да копирате/преместувате/zipувате повеќе датотеки одеднаш користејќи го овој моќен менаџер на датотеки.

За дополнителна безбедност и заштита на приватноста, Управувачот со датотеки вклучува и функција за заштита со лозинка која осигурува дека само овластените корисници имаат пристап до чувствителните податоци складирани во апликацијата.

Ако префрлањето датотеки помеѓу вашиот компјутер/Mac и iPhone/iPad било проблем во минатото, тогаш не грижете се повеќе! Со можностите за пренос на Wi-Fi вградени во ова софтверско решение, преносот на големи количини на податоци никогаш не бил полесно!

Вградената функција за пребарување им олеснува на корисниците со голем број зачувани ставки во меморијата на нивниот уред или поврзани дискови/облаци со тоа што им овозможува брзо да ги пронајдат датотеките што им се потребни. Можете исто така да ги сортирате датотеките по „Име“, „Датум“, „Големина“ или „Вид“ за полесно да го пронајдете она што го барате.

Споделувањето датотеки со други е лесно со Управувачот со датотеки. Можете да споделувате датотеки преку е-пошта, Bluetooth, па дури и Фејсбук! Функцијата „Отвори во“ ви овозможува да отворате датотеки и во други апликации.

Конечно, Управувачот со датотеки вклучува и можност за креирање и извлекување ZIP-датотеки што им олеснува на корисниците кои треба да компресираат големи количини на податоци во помали пакети.

Како заклучок, ако барате моќно решение за управување со датотеки што ги нуди сите функции што ви се потребни, не гледајте подалеку од Управувач со датотеки и прелистувач за iOS. Со својата поддршка за повеќе типови датотеки, интеграција за складирање облак, музички плеер и повеќе, оваа апликација е совршена за секој на кој му треба пристап до нивните податоци во движење!

Целосни спецификации
Издавач TapMedia
Страница на издавачи http://www.tapmedia.co.uk
Датум на издавање 2017-11-13
Датум на додавање 2017-11-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 3.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 33863

Comments:

Најпопуларни