MacLock - Unlock Your Computer with Touch ID for iOS

MacLock - Unlock Your Computer with Touch ID for iOS 1.0

iOS / Giorgos Moustakas / 25 / Целосни спецификации
Опис

MacLock - Отклучете го вашиот компјутер со Touch ID за iOS е револуционерен мрежен софтвер кој ви овозможува да го отклучите, рестартирате или дури и да го исклучите вашиот Mac користејќи Touch ID. Со MacLock, можете лесно да го отклучите вашиот Mac директно од заклучениот екран на iPhone без да треба да ја отворите апликацијата. Известување пристигнува секогаш кога ќе го разбудите вашиот Mac, што го прави неверојатно удобен и лесен за користење.

Вклучениот додаток во MacLock ви овозможува да ги гледате, заклучувате или отклучувате Mac-овите што моментално се во опсегот. Можете да го протресете или само да го допрете вашиот Mac за да го заклучите дури и од далечина. Интерактивниот интерфејс ви овозможува лесно да изберете кој Mac сакате да го заклучите или отклучите.

MacLock доаѓа и со функција Apple Watch Glance која ве известува кога е време да го отклучите вашиот Mac со супер брзина. Благодарение на овозможените практики на Bluetooth, има 0% потрошувачка на енергија и нема проблеми со трошењето на батеријата.

Ако поради некоја причина Touch ID не е достапен на вашиот уред, нема проблем! MacLock користи свој PIN механизам како секундарен начин за отклучување на вашиот компјутер.

За да започнете со користење на овој неверојатен софтвер, одете на maclock.gr за да ја преземете потребната апликација OS X. Ве молиме имајте предвид дека мора да се исполнат одредени барања пред да го инсталирате овој софтвер на вашиот уред.

MacLock бара MacBook Pro 2012 или понова верзија; MacBook 2015 или подоцна; MacBook Air 2011 или подоцна; Mac Mini 2011 или подоцна; iMac 2012 или подоцна; и конечно, ако имате претходен модел на некој од овие уреди, тогаш едноставно купете адаптер компатибилен со Bluetooth 4.0 и уживајте во заклучувањето и отклучувањето на вашиот компјутер како никогаш досега!

Како заклучок, ако практичноста е она што е најважно кога станува збор за отклучување на компјутерите, тогаш не гледајте подалеку од неверојатните карактеристики што ги нуди овој неверојатен мрежен софтвер наречен „MacLock - Отклучете го вашиот компјутер со Touch ID за iOS“.

Целосни спецификации
Издавач Giorgos Moustakas
Страница на издавачи http://maclockapp.com
Датум на издавање 2015-09-27
Датум на додавање 2015-09-27
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 25

Comments:

Најпопуларни