Nice Generator Lite for iOS

Nice Generator Lite for iOS 1.3

Опис

Во денешното дигитално доба, безбедноста е од најголема важност. Со зголемениот број на сајбер закани и прекршување на податоците, стана неопходно да се имаат силни лозинки кои тешко се пробиваат. Сепак, доаѓањето до уникатни и сложени лозинки може да биде застрашувачка задача. Ова е местото каде што доаѓа Nice Generator Lite.

Nice Generator Lite е едноставен, но моќен генератор на лозинки и фрази за Mac и iOS уреди. Се наоѓа во лентата со мени за да биде секогаш оддалечен на еден клик, што го олеснува пристапот кога и да ви треба. Софтверот ви овозможува да креирате свои азбуки за да одговараат на вашите индивидуални потреби за да можете да генерирате лозинка, да фрлите паричка или по случаен избор да го изберете филмот за вечерта. Вашата имагинација е единствената граница.

Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Интерфејсот е елегантен и интуитивен, што им овозможува на корисниците да генерираат силни лозинки со само неколку кликања.

Една од клучните карактеристики на Nice Generator Lite е неговата брзина. Софтверот е направен со користење на најновите технологии на Apple во Swift, што го прави блескав брз во споредба со другите генератори на лозинки достапни на пазарот.

Nice Generator Lite е специјално дизајниран за iOS 9 што значи дека корисниците можат да уживаат во сите негови функции без никакви проблеми со компатибилноста или дефекти.

Додека Nice Generator Lite нуди одличен сет на функции бесплатно, корисниците кои сакаат искуство без реклами и премиум функции како практичен додаток за Today View и апликација Apple Watch треба да размислат за купување на платената верзија на Nice Generator.

Генерално, Nice Generator Lite нуди одлично решение за секој што бара едноставен, но моќен генератор на лозинки на кој може да се потпре. Неговата леснотија на користење во комбинација со неговата брзина ја прави една од најдобрите опции достапни и на Mac и на iOS уредите денес.

Клучни карактеристики:

Едноставен интерфејс: интерфејсот е елегантен и интуитивен што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза.

Blazing Fast: Изграден со користење на најновите технологии на Apple во Swift што го прави блескав брз во споредба со другите генератори на лозинки достапни на пазарот.

Приспособливи азбуки: Корисниците можат да креираат свои азбуки за да одговараат на нивните индивидуални потреби за да можат да генерираат лозинка, да фрлат паричка или по случаен избор да го изберат филмот за вечерта.

Дизајниран за iOS 9: Nice Generator Lite е специјално дизајниран за iOS 9 што значи дека корисниците можат да уживаат во сите негови функции без никакви проблеми со компатибилноста или дефекти.

Премиум карактеристики: Корисниците кои сакаат искуство без реклами и премиум функции како практичен додаток за Today View и апликација Apple Watch треба да размислат за купување на платената верзија на Nice Generator.

Целосни спецификации
Издавач J?drzej Gronek
Страница на издавачи http://getniceapps.com
Датум на издавање 2015-12-17
Датум на додавање 2015-12-17
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS, Apple Watch
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни