Highlightful - Freshly Picked Soccer Videos for iOS

Highlightful - Freshly Picked Soccer Videos for iOS 1.0

iOS / Giuseppe Barbalinardo / 2 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте љубител на фудбалот кој никогаш не сака да промаши ниту еден гол или да игра? Дали сакате да останете на врвот на најновите фудбалски вести и моменти? Ако е така, Highlightful е совршената апликација за вас. Со својот широк избор на свежо избрани фудбалски видеа, оваа апликација ќе ве информира за сите најнови акции од вашите омилени лиги.

Без разлика дали сте љубители на Серија А, Бундес лига, Лига 1, Премиер лига или која било друга лига ширум светот, Highlightful ве опфати. Ќе можете да ги гледате сите најдобри претстави и голови од секоја лига на една погодна локација. Нема повеќе пребарување низ повеќе веб-локации или апликации за да го пронајдете она што го барате.

Една од најдобрите карактеристики на Highlightful е неговиот дел „Топ избор“. Овој дел ги истакнува највозбудливите и најважните претстави од натпреварите на секој ден. Ќе можете брзо да го следите сето она што се случило без да мора да го гледате секој натпревар.

Покрај видеата, Highlightful обезбедува и резултати во живо за сите големи лиги ширум светот. Можете лесно да ги проверите резултатите и пласманите додека ги гледате вашите омилени тимови како играат.

Корисничкиот интерфејс на Highlightful е едноставен и интуитивен. Лесно е да се движите низ различни лиги и да го најдете токму она што го барате. Апликацијата исто така им овозможува на корисниците да ги зачуваат своите омилени видеа за да можат да ги гледаат повторно подоцна.

Генерално, ако сте љубител на фудбалот кој сака пристап до сите најнови моменти на една погодна локација, тогаш Highlightful дефинитивно вреди да се провери. Со својот широк избор на свежо избрани видеа и функција за резултати во живо, сигурно ќе стане основна алатка во вашиот арсенал како вистински фудбалски ентузијаст!

Целосни спецификации
Издавач Giuseppe Barbalinardo
Страница на издавачи
Датум на издавање 2016-02-04
Датум на додавање 2016-02-04
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни