WebWatcherKids for iOS

WebWatcherKids for iOS 1.0

iOS / Awareness Technologies / 77 / Целосни спецификации
Опис

WebWatcherKids за iOS е моќен безбедносен софтвер дизајниран да им помогне на родителите да го следат iPhone-от на своето дете. Со овој софтвер, родителите можат да внимаваат на активностите на нивните деца и да се осигураат дека тие се безбедни во секое време. WebWatcherKids снима фотографии и податоци за локацијата од уредот, овозможувајќи им на родителите да останат информирани за тоа што прават нивните деца.

Една од клучните карактеристики на WebWatcherKids е неговата способност да снима фотографии од iPhone на детето. Оваа функција им овозможува на родителите да видат што точно фотографираат нивните деца, давајќи им увид во нивните интереси и активности. Дополнително, доколку се снимат несоодветни фотографии, WebWatcherKids веднаш ќе го извести родителот за да може да преземе нешто.

Друга важна карактеристика на WebWatcherKids се неговите можности за следење локација. Со користење на GPS технологија, овој софтвер може точно да ја одреди локацијата на уредот на детето во секое време. Оваа информација може да биде непроценлива во случај на вонредна состојба или ако некое дете исчезнало.

WebWatcherKids нуди и низа други функции за следење кои им овозможуваат на родителите да ги следат активностите на нивните деца на интернет. На пример, овој софтвер може да ги следи текстуалните пораки и активноста на социјалните медиуми на популарните платформи како Facebook и Instagram.

Едно нешто што го издвојува WebWatcherKids од другите опции за безбедносен софтвер е неговата леснотија на користење. Интерфејсот е интуитивен и лесен за користење, што им олеснува дури и на нетехничките корисници да започнат со следење на iPhone на своето дете.

Севкупно, ако барате сигурен начин да ги одржувате вашите деца безбедни онлајн и офлајн, тогаш WebWatcherKids за iOS дефинитивно вреди да се размисли. Со своите моќни функции за следење и кориснички интерфејс, овој софтвер им олеснува на родителите да бидат секогаш информирани за тоа што прават нивните деца.

Клучни карактеристики:

- Снима фотографии од iPhone на вашето дете

- Ве предупредува доколку се снимат несоодветни фотографии

- Ја следи локацијата на вашето дете користејќи GPS технологија

- Ги следи текстуалните пораки и активноста на социјалните медиуми

- Кориснички интерфејс за лесно следење

Придобивки:

- Чувајте го вашето дете безбедно онлајн и офлајн

- Бидете информирани за активностите на вашето дете

- Преземете акција доколку се открие несоодветно однесување

- Лоцирајте го вашето дете во случај на итност или ако исчезнат

- Лесен за користење интерфејс за корисници кои не се технички

Како да користите WebWatcherKids:

Започнувањето со WebWatcherKids е лесно. Едноставно следете ги овие чекори:

1. Купете и преземете го софтверот од нашата веб-локација.

2. Инсталирајте го софтверот на iPhone на вашето дете.

3. Најавете се на контролната табла на WebWatcherKids за да започнете со следење.

Оттаму, можете да ги приспособите вашите поставки и преференци за да одговараат на вашите потреби. Можете да изберете кои функции сакате да ги користите, да поставувате предупредувања за одредени видови активности и многу повеќе.

Цена:

WebWatcherKids е достапен за купување на нашата веб-локација со почеток од 39,95 $ месечно. Ние исто така нудиме низа други опции за цени во зависност од тоа колку уреди треба да следите.

Заклучок:

Ако сте родител кој сака да ги чува своите деца безбедни онлајн и офлајн, тогаш WebWatcherKids за iOS дефинитивно вреди да се размисли. Со своите моќни функции за следење и кориснички интерфејс, овој софтвер им олеснува на родителите да бидат секогаш информирани за тоа што прават нивните деца.

Без разлика дали сте загрижени за несоодветни фотографии или сакате мир на умот знаејќи каде се наоѓа уредот на вашето дете, WebWatcherKids ве покрива. Па зошто да чекаме? Купете го овој моќен безбедносен софтвер денес и почнете да ги чувате вашите деца безбедни!

Целосни спецификации
Издавач Awareness Technologies
Страница на издавачи http://awarenesstechnologies.com
Датум на издавање 2016-02-08
Датум на додавање 2016-02-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 1.0
Барања за ОС iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 77

Comments:

Најпопуларни