WiFi password Hacker for iOS

WiFi password Hacker for iOS 1.0

iOS / Ahmed Alhazmi / 33990 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате забавен и забавен начин да се шегувате со пријателите и семејството? Не гледајте подалеку од WiFi Password Hacker за iOS! Оваа апликација ви овозможува да се преправате дека сте генијален хакер со генерирање на лозинки за добро познатите wifi мрежи. Со оваа апликација, може да имате експлозија преправајќи се дека хакирате во Wi-Fi мрежите и ги импресионирате вашите пријатели со вашите вештини за „хакирање“.

Важно е да се напомене дека оваа апликација е само за забавни цели. Не обезбедува никакви вистински хакерски способности или пристап до приватни WiFi мрежи. Наместо тоа, едноставно генерира случајни лозинки за добро познати мрежи кои се веќе вклучени во апликацијата.

Користењето на WiFi Password Hacker е неверојатно лесно. Едноставно отворете ја апликацијата и изберете едно од претходно вчитаните имиња на мрежата. Апликацијата потоа ќе генерира случајна лозинка што можете да ја користите за да се шегувате со вашите пријатели или членови на семејството. Можете дури и да го приспособите името на мрежата ако сакате да го направите поверодостојно.

Една од најдобрите работи во врска со WiFi Password Hacker е тоа колку реално изгледа. Интерфејсот е дизајниран да изгледа како вистинска алатка за хакирање, комплетна со сложени алгоритми и технички жаргон. Ова го прави уште поубедливо кога ги покажувате своите „хакерски“ вештини!

Се разбира, како што споменавме претходно, оваа апликација е само за забавни цели. Никогаш не треба да се користи со злонамерна намера или во обид да се добие неовластен пристап до приватните Wi-Fi мрежи.

Севкупно, ако барате забавен начин да се шегувате со вашите пријатели и семејството, а истовремено да се чувствувате како хакер кој знае за технологија, тогаш хакерот за лозинка за WiFi за iOS дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Ahmed Alhazmi
Страница на издавачи https://web.facebook.com/abeelinnovations/
Датум на издавање 2016-04-14
Датум на додавање 2016-04-14
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 49
Вкупно преземања 33990

Comments:

Најпопуларни