rapper wallpapers & quotes for iPhone

rapper wallpapers & quotes for iPhone 1.2

Опис

Ако сте љубител на хип хоп културата и нејзините легенди, тогаш ќе ви се допадне апликацијата Rapper Wallpapers & Quotes за iPhone. Овој куриран проект има за цел да ги собере деловите од хип хоп културата со нејзините легенди и ѕвезди заедно на едно место. Со оваа апликација, ќе имате пристап до збирка слики со вашите омилени рапери на дофат на раката.

Апликацијата Rapper Wallpapers & Quotes за iPhone е дизајнирана да одржува урамнотежена визија со вкус за хероите од минатото и талентите во подем. Сликите во нашите колекции се добиени од професионални снимања, фан арт и лежерни кадри кои го откриваат секојдневието на овие легенди.

Нашиот тим го ажурира овој проект на месечна основа за да се осигура дека додаваме нови категории, ги организираме постоечките снимки и додаваме нови фотографии од архивите што редовно ги обработуваме. Ова значи дека секогаш ќе имате пристап до свежа содржина со вашите омилени рапери.

Цени и услови за претплата

За да добиеме пристап до сите наши содржини и редовни ажурирања, бараме активирање на претплатата. Трошоците за купување се наплаќаат на вашата сметка на iTunes. Претплатите се автоматски обновливи и се наплаќаат по стапка и период избрани во зависност од планот за претплата.

Сметките на корисниците се наплаќаат за автоматско обновување во рок од 24 часа пред крајот на нивниот тековен период. Претплатите може лесно да се управуваат преку поставките за сметка во iTunes по купувањето.

Доколку се понуди, секој неискористен дел од бесплатниот пробен период ќе биде изгубен кога корисниците ќе купат претплата за таа публикација.

Услови за употреба

Ние сериозно ја сфаќаме приватноста на корисниците овде во апликацијата Rapper Wallpapers & Quotes for iPhone; затоа ги охрабруваме корисниците внимателно да ги прочитаат нашите услови пред да се претплатат или да ги користат нашите услуги:

- Нашите услови можете да ги најдете овде: http://bit.ly/rapper-terms

- Нашата политика за приватност може да ја најдете овде: http://bit.ly/rapper-privacy

Како заклучок, ако барате лесен начин да останете во чекор со хип хоп културата и нејзините легенди, тогаш апликацијата Rapper Wallpapers & Quotes за iPhone е совршена за вас. Со нашите курирани збирки слики, секогаш ќе имате пристап до свежа содржина со вашите омилени рапери. Претплатете се денес и почнете да уживате во најдоброто од хип хоп културата!

Целосни спецификации
Издавач Sergey Zhilkin
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/sergey-zhilkin/id1437367718
Датум на издавање 2020-07-27
Датум на додавање 2020-07-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни