FlipPix Jigsaw - Up for iPhone

FlipPix Jigsaw - Up for iPhone

Опис

FlipPix Jigsaw - Up за iPhone е забавна и предизвикувачка игра која ќе ве забавува со часови. Со 10 сцени и вкупно 240 загатки, со големина од 5x5 до 20x20, оваа игра нуди многу разновидност и предизвик.

Инспирацијата за FlipPix Jigsaw - Up дојде од погледот нагоре во светот околу нас. Од змејови кои летаат високо на небото до градските небесни пејзажи, спирални скали, високо жичено игралиште и архитектура без старост - има многу да видиме кога ќе погледнеме нагоре! Што може да видите кога играте FlipPix Jigsaw - Up?

Оваа игра се заснова на стара јапонска логичка загатка која доби нов пресврт. Целта е да се користи логика за да се одреди кои плочки треба да се пополнат или скршат за да се открие скриена слика. Секоја загатка е дел од поголема слика, која потоа мора да се преуреди откако ќе се решат сите поединечни загатки.

FlipPix Jigsaw - Up е дизајниран и за таблети и за телефони, што го олеснува играњето во движење или дома. Вклучува тип на логичка загатка која често се нарекува нонограм или грилдер.

Ако сте нови во овој тип на игра со загатки, не грижете се – FlipPix Jigsaw - Up вклучува краток туторијал за основите на играта. Откако ќе ги совладате основите, ќе се најдете зависни од оваа забавна и предизвикувачка игра.

Едно нешто што го издвојува FlipPix Jigsaw - Up од другите игри со загатки е неговата прекрасна графика. Шарените слики сигурно ќе ги воодушеват играчите од сите возрасти. И со толку многу различни загатки достапни, секогаш ве чека нешто ново и возбудливо.

Без разлика дали барате нешто забавно и предизвикувачко за да го поминете времето или сакате привлечен начин за вежбање на вашата мозочна моќ, FlipPix Jigsaw - Up сигурно ќе ви овозможи повеќечасовна забава. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и почнете да играте!

Целосни спецификации
Издавач GabySoft
Страница на издавачи http://www.gabysoft.com
Датум на издавање 2020-07-27
Датум на додавање 2020-07-27
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни