RecordPad Plus for iOS

RecordPad Plus for iOS 7.20

Опис

RecordPad Plus за iOS: Врвен дигитален аудио рекордер

Дали барате сигурен и лесен за користење дигитален аудио рекордер за вашиот iPhone или друг iOS уред? Не гледајте подалеку од RecordPad Sound Recorder Plus. Оваа моќна апликација е дизајнирана да ви помогне брзо и лесно да снимате висококвалитетни аудио снимки, без разлика дали снимате интервјуа, предавања, презентации или само правите белешки.

Со RecordPad Sound Recorder Plus, можете да снимате глас и друго аудио директно на вашиот iPhone или друг iOS уред. Апликацијата поддржува и wav и aiff формати, така што можете да го изберете форматот кој најдобро функционира за вашите потреби. И со својот интуитивен интерфејс и едноставни контроли, RecordPad е доволно лесен за секој да го користи.

Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами – RecordPad Sound Recorder Plus е исто така преполн со напредни функции што го прават идеален за професионални и корпоративни апликации за снимање. На пример:

- Режим за снимање активиран глас: со овозможена оваа функција, апликацијата ќе започне да снима само кога ќе открие звук во собата. Ова помага да се осигурате дека нема да пропуштите важни моменти за време на вашите снимки.

- Автоматско поставување на е-пошта или FTP: Откако ќе завршат вашите снимки, RecordPad може автоматски да ги испрати на адреса на е-пошта или да ги постави на FTP сервер по ваш избор.

- Автоматско бришење на старите снимки: Дали сте загрижени дека нема простор за складирање на вашиот телефон? Нема проблем – RecordPad може автоматски да ги брише старите снимки откако ќе достигнат одредена возраст.

И тоа е само гребење на површината на она што оваа моќна апликација може да го направи. Еве неколку дополнителни карактеристики што вреди да се истакнат:

- Висококвалитетно шифрирање на бранови: со поддршка за стапки на примероци помеѓу 6000 и 441000 Hz во PCM или многу други кодеци и битови, RecordPad гарантира дека сите ваши снимки звучат јасно и јасно.

- Лесни контроли за репродукција: штом ќе снимате нешто со RecordPad Sound Recorder Plus, репродукцијата е едноставна како допирање на копче.

- Приспособливи поставки: Дали сакате да ги измените поставките за снимање на апликацијата за да одговараат на вашите потреби? Нема проблем – RecordPad нуди широк опсег на приспособливи опции, вклучувајќи квалитет на звук, формат на датотека и многу повеќе.

Без разлика дали сте новинар, студент, писател или кој било друг кој треба да прави белешки додека сте во движење, RecordPad Sound Recorder Plus е совршената апликација за вас. Па зошто да чекаме? Преземете го денес и започнете со лесно снимање на висококвалитетни аудио снимки!

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2018-12-28
Датум на додавање 2018-12-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 7.20
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $7.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни