Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone

Game of Fun Birds - Cool Run for iPhone 1.0.15

iOS / Eugene Mikhalevskiy / 0 / Целосни спецификации
Опис

Game of Fun Birds - Cool Run за iPhone е возбудлива игра која ќе ве забавува со часови. Оваа игра спаѓа во категоријата игри и е совршена за оние кои сакаат да играат игри на нивните iPhone телефони. Целта на играта е едноставна - допрете и летајте! Сепак, тоа не е толку лесно како што звучи. Треба да избегнувате да ги допирате цевките додека летате и колку подолго летате, толку вашето патување станува поопасно.

Играта е директна; се што треба да направите е да допрете со прстот на екранот пред да ви падне птицата. Целта е да стигнете што подалеку без да допирате цевки или препреки на вашиот пат. Како што напредувате низ играта, ќе наидете на различни ликови кои додаваат многу забава и авантура на вашето патување.

Едно нешто што го издвојува Game of Fun Birds - Cool Run од другите игри во својата категорија е нивото на тежина. Иако е лесно да се научи како да се игра оваа игра, совладувањето може да биде доста предизвик. Значи, ако сте подготвени за предизвик, оваа игра дефинитивно ќе ве ангажира.

Генерално, Game of Fun Birds - Cool Run за iPhone нуди одлично искуство за играње со својата едноставна, но заразна игра и забавни ликови. Совршено е за оние кои сакаат брзо поправка на игри или оние кои сакаат нешто попредизвикувачки.

Карактеристики:

- Едноставна, но зависна игра

- Возбудливи ликови

- Предизвикувачки степен на тежина

- Совршен за брзи сесии за игри

Како да играш:

Играњето Game of Fun Birds - Cool Run не може да биде полесно! Сè што треба да направите е да допрете со прстот на екранот пред вашата птица да падне и да стигнете колку што е можно подалеку без да допрете цевки или препреки на вашиот пат.

Како што споменавме порано, оваа игра има предизвикувачко ниво на тежина што значи дека за нејзино совладување може да потрае некое време и вежбање. Но, не грижете се; со секој обид да ја играте оваа игра, ќе бидете подобри во избегнувањето на пречките и летањето понатаму!

Значи, ако сте подготвени за забавно и предизвикувачко искуство со игри, преземете ја Game of Fun Birds - Cool Run за iPhone денес!

Целосни спецификации
Издавач Eugene Mikhalevskiy
Страница на издавачи http://fireplusteam.com/index.htm
Датум на издавање 2020-07-27
Датум на додавање 2020-07-27
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0.15
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни