Indica POS for iOS

Indica POS for iOS 5.3.5

iOS / MediBook Systems Corp / 8 / Целосни спецификации
Опис

Indica POS за iOS е најсовремен софтвер за продажни места за медицинска марихуана кој е дизајниран да ги задоволи потребите на диспанзерите за медицинска марихуана. Оваа апликација за iPad е најнапредниот софтвер во својата категорија, кој нуди лесен за користење интерфејс кој ви овозможува лесно да управувате со вашите пациенти, инвентар и амбуланта.

Една од истакнатите карактеристики на Indica POS е неговиот систем за верификација на пациенти и лекари. Со само еден чекор, можете автоматски да ја потврдите подобноста на вашите пациенти за медицинска употреба на марихуана. Оваа функција осигурува дека само овластени лица имаат пристап до производите на вашиот диспанзер.

Indica POS, исто така, нуди робусни можности за управување со залихи и продавач. Можете лесно да пристапите до профилите на вашите продавачи и да снимате плаќања, да ги следите пратките, да ги гледате неподмирените салда и да управувате со сите трансакции беспрекорно. Интуитивниот интерфејс на софтверот го олеснува следењето на сите аспекти од вашето деловно работење.

Друга клучна карактеристика на Indica POS е неговата способност да се синхронизира со печатачи за баркод и етикети. Со оваа функционалност, можете да користите технологија за баркод и QR код за лесно следење и управување со залихите. Оваа функција заштедува време со елиминирање на задачите за рачно внесување податоци, истовремено обезбедувајќи точност во следењето на движењето на производот.

Indica POS исто така нуди можности за управување со испорака преку својата апликација за целосна услуга. Можете да управувате со задачите на возачите, управувањето со залихите, мапите за насочување што се испуштаат од самата апликација.

Севкупното Indica POS за iOS обезбедува сеопфатно решение за ефикасно управување со амбуланти за медицинска марихуана, истовремено обезбедувајќи усогласеност со прописите што го регулираат овој индустриски сектор.

Клучни карактеристики:

1) Проверка на пациентот: Автоматскиот процес на верификација на пациентот во еден чекор обезбедува пристап само овластени лица.

2) Управување со залихи: пристап до профилите на продавачите и евиденција на плаќања; следете ги пратките; видете го неподмирениот биланс и управувајте со трансакциите.

3) Принтери за баркод и етикети: се синхронизира со печатачи за баркод и етикети што овозможува лесно следење и управување со залихите.

4) Управување со испорака: Управувајте со задачите на возачот; управување со залихи; испуштање рутирачки мапи сè од самата апликација.

5) Лесен за употреба интерфејс: Интуитивниот интерфејс го олеснува следењето на сите аспекти од вашето деловно работење.

Indica POS за iOS е совршено решение за амбуланти за медицинска марихуана кои сакаат да ги насочат своите операции и да обезбедат усогласеност со прописите. Со своите напредни функции, интуитивен интерфејс и сеопфатна функционалност, Indica POS е задолжителен софтвер за секој диспанзер кој сака да остане пред конкуренцијата.

Целосни спецификации
Издавач MediBook Systems Corp
Страница на издавачи http://indicaonline.com
Датум на издавање 2018-05-07
Датум на додавање 2018-05-07
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Инвентар софтвер
Верзија 5.3.5
Барања за ОС iOS, iPhone OS 4.x
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни