Heckerty's Valentine for iOS

Heckerty's Valentine for iOS 2.0.5

iOS / Broomstick Productions / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали мислите дека учењето може да биде смешно? Дали би сакале да се смеете додека учите англиски? Запознајте го нашиот наградуван пријател Хекерти - 409-годишна вештерка со зелено лице, урнебесна и со златно срце.

Избор на уредник од Children's Technology Review, награден со 4 ѕвезди од CommonSense.org, финалист на Shorty Awards, Mashable Kids Pick и прогласен за „задолжителен“ од Неофицијалниот блог на Apple -- Heckerty испорачува! Извонредната нарација и волшебните анимации се идеални за деца од 3-8 години, како и за сите кои учат англиски јазик.

Во Heckerty's Valentine, роднина Персникерти им се пофали на Хекерти и Занзибар дека е „најпопуларната вештерка во Spellbound“ и дека добила стотици картички за вљубените. Хекерти и Занзибар одлучуваат да направат картички за да си ги испратат, знаејќи дека покажувањето дека се грижиш е за квалитетот, а не за квантитетот!

Љубезна и нежна, Хекерти учи секој ден од сопствените глупави грешки. И додека децата се смеат низ нејзините луди авантури и нивните магични интерактивни анимации, тие откриваат важни животни вредности - грижа, инклузивност, лојалност и интегритет.

Секој го сака Хекерти и додека го гледате вашето дете како го подобрува своето читање и вокабулар додека се смее со Хекерти, ќе го направите и вие!

Затоа, дејствувајте сега и откријте колку магична може да биде приказната на детето.

Целосни спецификации
Издавач Broomstick Productions
Страница на издавачи http://www.heckerty.com
Датум на издавање 2016-06-07
Датум на додавање 2016-06-07
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 2.0.5
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни