Kalkulators for iOS

Kalkulators for iOS 1.0

Опис

Kalkulators за iOS е моќна и лесна за употреба апликација која ви овозможува лесно да вршите нумерички пресметки. Без разлика дали треба да пресметате едноставни аритметички операции или сложени математички равенки, Kalkulators ве опфати.

Со Kalkulators, можете да креирате повеќе калкулатори за да можете да споредувате и зачувувате различни нумерички изрази. Оваа функција им олеснува на корисниците кои имаат потреба да вршат различни пресметки истовремено без да губат трага за нивната работа.

Една од најзначајните предности на користењето на Kalkulators е неговата способност да обезбеди променливи кои можат да се користат во изрази за побрзи и поудобни пресметки. Оваа функција заштедува време и напор со тоа што им дозволува на корисниците да складираат често користени вредности како променливи, кои потоа ќе можат да ги користат во идните пресметки.

Kalkulators доаѓа и со бесплатна верзија која обезбедува основна функционалност. Меѓутоа, ако сакате пристап до сите функции и можности на оваа апликација, вклучувајќи ги и напредните функции како тригонометриски функции, логаритми, експоненти итн., тогаш ќе треба да ја купите верзијата Pro од продавницата во апликацијата.

Про верзијата ги отклучува сите карактеристики на Kalkulators и обезбедува искуство без реклами. Вклучува и дополнителни теми кои им овозможуваат на корисниците да го приспособат изгледот на нивниот калкулатор според нивните преференции.

Kalkulators е дизајниран имајќи ја на ум леснотијата на користење. Интерфејсот е интуитивен и јасен, што го олеснува секој - без оглед на техничката експертиза - ефективно да ја користи оваа апликација.

Без разлика дали сте студент на кој му треба помош со математичките домашни задачи или професионалец кој има потреба од брз пристап до сложени пресметки во движење – Kalkulators има се што ви треба!

Клучни карактеристики:

1) Повеќе калкулатори: Создадете повеќе калкулатори за да можете да споредувате/зачувувате различни нумерички изрази.

2) Променливи: Чувајте ги често користените вредности како променливи за побрзи/поудобни пресметки.

3) Бесплатна верзија: пробајте ја бесплатно пред да ја купите верзијата Pro од продавницата во апликации.

4) Напредни функции: Отклучете ги напредните функции како тригонометриски функции, логаритми, експоненти итн., со верзијата Pro.

5) Искуство без реклами: уживајте во искуство без реклами со верзијата Pro.

6) Приспособливи теми: изберете од различни теми за да го приспособите изгледот на вашиот калкулатор.

Како заклучок, Kalkulators за iOS е одлична апликација која им овозможува на корисниците моќен и лесен за користење калкулатор. Со својата функција за повеќекратни калкулатори, поддршка за променливи и напредни функции - оваа апликација е совршена за секој кој има потреба од брз пристап до сложени пресметки во движење. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач iPinsoft
Страница на издавачи http://www.ipinsoft.com
Датум на издавање 2014-04-03
Датум на додавање 2014-04-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Калкулатори
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни