Dungeon Ball Maze 3D for iPhone

Dungeon Ball Maze 3D for iPhone

Опис

Dungeon Ball Maze 3D за iPhone е врвна игра за секој што сака предизвик. Оваа луда игра со топка ќе ве натера да трчате и да отскокнувате низ зандана полна со незгодни лавиринти, избегнувајќи топки со шилци, платформи со шила и повеќе! Со напојувањата кои ќе ви помогнат на патот, ќе бидете на пат да го постигнете највисокиот резултат во светот.

Бесконечна игра

Со Dungeon Ball Maze 3D за iPhone, никогаш нема да останете без игра. Играта е дизајнирана да биде бесконечна за да можете да продолжите да играте онолку долго колку што сакате. Секој пат кога играте, лавиринтот се менува така што никогаш нема две слични игри. Ова значи дека секој пат кога играте, тоа е нов предизвик.

Предизвикувачки лавиринти

Лавиринтите во Dungeon Ball Maze 3D за iPhone се дизајнирани да бидат предизвикувачки. Ќе ви требаат брзи рефлекси и остри вештини за размислување за успешно да се движите низ нив. Лавиринтот е полн со пречки како топчиња со шилци и платформи со шилци кои ќе се обидат да го запрат вашиот напредок на секој чекор.

Powerups

За полесно да го направите вашето патување низ занданата, има расфрлани напојувања низ секое ниво. Овие напојувања можат да и дадат дополнителна брзина на вашата топка или да ја направат непобедлива за краток временски период. Користете ги мудро бидејќи тие можат да значат разлика помеѓу успехот и неуспехот.

Натпреварувајте се со другите

Ако барате пријателска конкуренција или само сакате да ги покажете своите вештини, Dungeon Ball Maze 3D за iPhone ве опфати. Можете да се натпреварувате со играчи од целиот свет на Game Center за највисок резултат.

Лесни контроли

Контролите во Dungeon Ball Maze 3D за iPhone се едноставни, но ефективни. Сè што треба да направите е да го навалите телефонот лево или десно за да ја придвижите топката во таа насока. Доволно е лесно за секој да го земе, но доволно предизвикувачки за да ги задржи ангажираните дури и искусните гејмери.

Графика и звучни ефекти

Графиката во Dungeon Ball Maze 3D за iPhone е неверојатна. Играта е дизајнирана да биде визуелно привлечна, со светли бои и детални текстури. Звучните ефекти се исто така врвни, додавајќи го целокупното извонредно искуство.

Заклучок

Генерално, Dungeon Ball Maze 3D за iPhone е игра која мора да ја има секој што сака предизвик. Со бескрајна игра, предизвикувачки лавиринти, напојувања и способност да се натпреварувате со други од целиот свет, оваа игра има сè. Преземете го сега и подгответе се да ги тестирате вашите вештини!

Целосни спецификации
Издавач Landon Beaver
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Игри на табла
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни