Balloon Fight Club for iPhone

Balloon Fight Club for iPhone 1.0.1

Опис

Добредојдовте во Balloon Fight Club, врвната игра за корисниците на iPhone кои сакаат добар предизвик! Оваа возбудлива игра е за пукање балони и поразување на злите фоки кои нема да застанат пред ништо да ве симнат. Со своите едноставни контроли со еден допир и привлечна игра, Balloon Fight Club сигурно ќе ве забавува со часови.

Првото и последното правило на Balloon Fight Club е едноставно: пукајте ги сите балони. Но, немојте да бидете измамени од нивниот невин изглед - овие балони доаѓаат во многу различни типови, секој со свои уникатни способности. Змискиот балон е брз и неостварлив, додека балонот за вонземјани ќе ве натера да полудите со своите непредвидливи движења. А ако тоа не беше доволно, има и балон со бомба што ќе ви пукне во лице ако не внимавате!

Но, не се само балоните за кои треба да се грижите - има и китови убијци кои демнат под површината на водата, кои чекаат да ги симнат сите доверливи играчи кои летаат премногу блиску. Затоа, внимавајте да се грижите за вас додека се движите низ секое ниво.

За да си дадете предност против овие застрашувачки непријатели, соберете што е можно повеќе риби на патот. Овие риби може да се користат за да ги надградите вашите елементи за напојување или дури и да ги замените за сопствени балони кои одговараат на вашиот личен стил.

Со моментално достапни 50 нивоа (и постојано се додаваат повеќе), нема недостиг од предизвици кои ве чекаат во Balloon Fight Club. И со толку многу различни типови на пломби и балони од кои можете да изберете, секое игралиште се чувствува свежо и возбудливо.

Па што чекаш? Преземете го Balloon Fight Club денес и придружете се на забавата! Без разлика дали барате брзо одвлекување на вниманието за време на вашето секојдневно патување или подолга сесија за играње дома, оваа игра има се што ви треба за да ја задоволи вашата желба за авантура и возбуда.

Целосни спецификации
Издавач Quan Nguyen
Страница на издавачи http://www.atlus.com/citizensofearth/
Датум на издавање 2020-07-28
Датум на додавање 2020-07-28
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.0.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни