Adore TwinDialer for iOS

Adore TwinDialer for iOS 1.3

Опис

Adore TwinDialer за iOS е револуционерна мобилна апликација која нуди комбинирана функционалност на бирач на визит-картички и VoIP бирач во една апликација. Развиена од Adore Infotech, оваа напредна апликација за iPhone е дизајнирана да обезбеди беспрекорни искуства со повикување директно од вашиот iPhone. Со Adore Twin Mobile Dialer, можете лесно да го автоматизирате процесот на бирање со визит-картичка и да уживате во придобивките од IP-повикувањето без да се префрлате помеѓу различни апликации.

Хибридниот мобилен бирач за iPhone поддржува мрежи GPRS, 3G/4G и WiFi, што го прави лесен за користење секаде и во секое време. Обезбедува бесплатна платформа за визит-картичка без PIN, заедно со придобивките од IP-повикувањето без потреба да се префрлате помеѓу различни апликации. Adore Twin Mobile Dialer лесно се интегрира со адресарот на вашиот iPhone, нудејќи функционалност за директно повикување без потреба од рачно внесување дестинациски броеви.

Една од највозбудливите карактеристики на Adore TwinDialer е неговата способност да нуди искуства со телефонска картичка без PIN на вашиот iPhone. Со оваа мобилна апликација, можете да се ослободите од болката при внесување на PIN-бројот секој пат додека користите визит-картичка. Веќе не мора да ги запомнувате броевите за пристап или броевите на дестинации бидејќи сè е автоматизирано во апликацијата.

Adore TwinDialer нуди и опции за прилагодување за давателите на услуги кои сакаат да понудат сопствена брендирана верзија на ова напредно решение за мобилно бирање. Тие можат да го прилагодат своето лично лого на брендот во апликацијата и да го понудат како дополнителна услуга со додадена вредност за нивните клиенти.

Ова иновативно решение за мобилно бирање ги поддржува сите најнови верзии на iPhone, вклучително и iPhone 11 Pro Max, XS Max, XR итн., осигурувајќи дека корисниците добиваат непрекинати услуги без оглед на тоа кој модел го користат.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Adore TwinDialer е неговата способност да го прикажува тековното салдо на сметката на вашиот екран, така што секогаш знаете колку кредит ви останува пред да остварите повици.

Накратко, ако барате напредно решение за мобилно бирање кое нуди комбинирана функционалност на бирач на визит-картички и VoIP бирач во една апликација, тогаш Adore TwinDialer за iOS е совршен избор за вас. Со својот кориснички интерфејс, беспрекорната интеграција со адресарот на вашиот iPhone и опциите за приспособување за давателите на услуги, оваа мобилна апликација е неопходна за секој кој сака да ужива во искуствата со повици без проблеми на својот iPhone.

Целосни спецификации
Издавач Adore
Страница на издавачи http://www.adoreinfotech.com/
Датум на издавање 2015-11-20
Датум на додавање 2015-11-20
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни