Podfeet for iPhone

Podfeet for iPhone 1.1

Опис

Podfeet за iPhone е уникатен и возбудлив софтвер кој им овозможува на љубителите на популарниот подкаст NosillaCast, заедно со придружните подкасти Chit Chat Across the Pond, Taming the Terminal и Programming by Stealth да ја покажат својата љубов кон овие одлични шоуа со испраќање шоу уметност како налепници во пораки! Овој пакет налепници беше овластен од кралицата на NosillaCast, Алисон Шеридан.

Ако сте љубител на овие неверојатни подкасти и сакате да ја изразите својата љубов кон нив на забавен и креативен начин, тогаш Podfeet за iPhone е совршен софтвер за вас. Со оваа апликација инсталирана на вашиот iPhone, можете лесно да пристапите до широк спектар на налепници со иконски слики од овие популарни подкасти.

Без разлика дали сакате да испратите налепница со познатите подножички или со ликот на Нинџа од логото Programming by Stealth, Podfeet ве опфати. Овие налепници не само што се забавни, туку и додаваат дополнителен слој на личност на вашите пораки.

Една од најдобрите работи за Podfeet е тоа што е неверојатно лесен за употреба. Сè што треба да направите е да го преземете и инсталирате на вашиот iPhone. Откако ќе се инсталира, едноставно отворете го Messages и изберете која било нишка за разговор. Од таму, допрете на иконата App Store веднаш до местото каде што пишувате пораки.

Ова ќе ги прикаже сите достапни апликации што работат во Messages. Едноставно поминете лево или десно додека не го најдете Podfeet меѓу нив. Допрете еднаш за да го отворите во Messages.

Оттаму, едноставно прелистувајте ги сите достапни налепници додека не најдете некој што одговара на вашите потреби. Откако ќе го изберете, допрете го уште еднаш за да го испратите како дел од вашата порака!

Podfeet нуди неверојатен избор на налепници кои сигурно ќе го воодушеват секој љубител на овие неверојатни подкасти! Без разлика дали испраќате пораки со пријателите или членовите на семејството кои споделуваат слични интереси во технологијата или едноставно барате некои забавни начини да ги зачините разговорите со најблиските - оваа апликација чека нешто посебно за ВАС!

Па зошто да чекаме? Преземете го Podfeet за iPhone денес и почнете да испраќате забавни и креативни пораки кои ја покажуваат вашата љубов кон овие неверојатни подкасти!

Целосни спецификации
Издавач Allister Jenks
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни