Idle Fishing Master for iPhone

Idle Fishing Master for iPhone 1.0.10

Опис

Дали барате забавна и заразна игра која ќе ве забавува со часови? Не гледајте подалеку од Idle Fishing Master за iPhone! Оваа возбудлива игра е совршена за секој кој сака риболов или само сака да се обиде во нешто ново.

Со Idle Fishing Master, ќе можете да ја доживеете возбудата на уловот како никогаш досега. Кука! Повлечете! Профит! Време е да им ги покажете на другите вашите врвни риболовни вештини и да станете вистински рибарски тајкун. Надградете го вашиот брод и отклучете повеќе уникатни риби додека напредувате низ играта, ангажирајќи голема група членови на екипажот на патот.

Една од најдобрите работи за Idle Fishing Master е неговата широка разновидност на локации. Можете да се упатите кон различни океани ширум светот, секој со свој уникатен сет на предизвици и награди. И ако тоа не е доволно, зошто да не ја пробате среќата во риболов на Марс?

Но, она што навистина го издвојува Idle Fishing Master од другите игри е неговата механика за игра во мирување. Ова значи дека дури и кога не ја играте активно играта, вашата екипа ќе продолжи да риби и да заработува за вас во реално време. Значи, без разлика дали сте на работа или спиете цврсто во кревет, вашата виртуелна риболовна империја ќе продолжи да расте!

Се разбира, ниту една одлична игра не би била комплетна без неверојатна графика и привлечни звучни ефекти - и двата се присутни во лопати со Idle Fishing Master. Од реална физика на вода до прекрасно изведени видови риби, секој аспект од оваа игра е дизајниран со внимание и внимание на деталите.

Па што чекаш? Преземете го Idle Fishing Master денес и почнете да се оптеретувате во тие големи улов! Со својата механика за зависна игра, прекрасна графика и бескрајни опции за повторување - сигурно ќе стане една од вашите омилени игри за кратко време.

Целосни спецификации
Издавач shaojian huang
Страница на издавачи https://apps.apple.com/us/developer/shaojian-huang/id1434657176
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Игри
Под категорија Аркадни игри
Верзија 1.0.10
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни