Winter Storm Tracker Pro for iPhone

Winter Storm Tracker Pro for iPhone

Опис

Winter Storm Tracker Pro за iPhone е моќен и сигурен домашен софтвер кој обезбедува точни прогнози за снег за следните 72 часа. Оваа апликација е дизајнирана да ви помогне да останете информирани за претстојните зимски бури, за да можете соодветно да ги планирате вашите активности.

Со Winter Storm Tracker Pro, можете да пристапите до најновите податоци за прогнозата на снег директно од Националната метеоролошка служба (NWS). Нашата апликација се ажурира повеќе пати дневно за да се осигура дека имате пристап до најсовремените достапни информации.

Една од клучните карактеристики на Winter Storm Tracker Pro е нејзината интерактивна апликација за мапирање. Оваа функција ви овозможува да ги гледате податоците за снежните врнежи во реално време на мапа, за да можете точно да видите каде и кога ќе врне снег во вашата област. Можете исто така да зумирате и одзумирате на картата за да добиете подетален приказ на одредени региони.

Покрај неговите можности за мапирање, Winter Storm Tracker Pro обезбедува и детални временски извештаи за вашата локација. Можете да ги видите моменталните отчитувања на температурата, брзината на ветерот и другите важни временски информации на прв поглед. Ова го олеснува планирањето на денот околу претстојните временски услови.

Друга одлична карактеристика на Winter Storm Tracker Pro е неговиот интерфејс без реклами. За разлика од многу други временски апликации кои се преполни со реклами и скокачки прозорци, нашата апликација обезбедува чисто и рационализирано корисничко искуство кое се фокусира на доставување точни информации за времето без никакви одвлекувања.

Генерално, ако барате сигурна апликација за следење зимска бура која обезбедува точни прогнози и ажурирања на податоци во реално време од изворите на NWS, тогаш не гледајте подалеку од Winter Storm Tracker Pro за iPhone. Со своите моќни способности за мапирање, детални временски извештаи и интерфејс без реклами, оваа апликација има се што ви треба за да останете информирани за претстојните зимски бури во вашата област.

Целосни спецификации
Издавач corey hoggard
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Време софтвер
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $4.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни