Qustodio Parental Control for iOS

Qustodio Parental Control for iOS 180.6.58

Опис

Qustodio е бесплатна апликација за родителска контрола која нуди едноставни алатки за управување со времето на екранот на децата, филтрирање на содржината и следење или блокирање апликации што ги користат децата. Најдобро од сè, тој автоматски ви ја известува активноста на децата на интернет откако ќе се инсталира.

Што прави Qustodio на iOS?

Филтрирање и следење на веб: на уредот на вашето дете автоматски ќе добиете бесплатен веб-мониторинг користејќи ја нашата безбедна VPN технологија. Вашите деца ќе бидат заштитени од несоодветна содржина или од која било локација што ќе ја изберете дали користат Safari, Chrome или кој било друг веб-прелистувач.

Контроли на времето на екранот: Qustodio може да го контролира времето на екранот. Нашата технологија ќе ви овозможи да поставите временски распоред или квота за тоа кога на вашите деца им е дозволено да го користат нивниот уред. Кога ќе истече времето, интернетот и пристапот до сите апликации оценети за корисници 4+ ќе бидат оневозможени.

Контроли на апликации: Qustodio може да пријави, следи и/или блокира повеќе од 50 популарни апликации што ги користат децата, а вие можете да ја видите нивната употреба.

Целосни спецификации
Издавач Qustodio
Страница на издавачи http://www.qustodio.com
Датум на издавање 2018-02-08
Датум на додавање 2018-02-08
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 180.6.58
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iphone4, ipad2wifi, ipad23g, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini4g
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 120

Comments:

Најпопуларни