V4 for iPhone

V4 for iPhone 1.12.214297

Опис

V4 за iPhone: MMORPG меѓу платформи со неверојатна графика и опции за приспособување

Дали сте подготвени да се впуштите во епска авантура во отворен свет кој го одзема здивот? Не гледајте подалеку од V4, најновиот MMORPG со повеќе платформи од Nexon. Со својата неверојатна графика, приспособливи карактери и игра преполна со акција, V4 сигурно ќе ве забавува со часови.

ПОДИГНЕТЕ НЕКОЈ ПЕКОЛ

Во V4, ќе изберете од шест класи фокусирани на прекршок дизајнирани за максимална штета. Без разлика дали ја претпочитате брзата борба на ловецот на демони или бруталната сила на Војникот, има класа што ќе одговара на вашиот стил на игра. Прифатете ги уникатните способности на вашиот карактер и нанесете хаос на вашите непријатели додека истражувате жив отворен свет.

ОДИ ГО НАДРАДЕТЕ ГРАНИЦИ

Една од највозбудливите карактеристики на V4 е неговите димензионални разделби што им овозможуваат на играчите да бараат со други од различни сервери. Создадете моќни сојузи или фрлајте отпад на бојни полиња во слободно роаминг во PvP битки во реално време. И ако барате уште поголем предизвик, здружете ги силите со до 300 други играчи во битките за шефови на терен без преседан на мобилен телефон.

ПРИЛАГОДИ ГО ВАШИОТ ХЕРОЈ

Со над 50 сеопфатни опции за приспособување достапни, лесно е да го обликувате и персонализирате вашиот карактер точно како што сакате. Подгответе се во сјајно оружје и оклоп што го прават вашиот херој уште посилен и го ослободуваат неговиот вистински потенцијал. Не заборавајте за домашни миленици и монтирања - тие можат да ве придружуваат во сите ваши авантури!

ИГРАЈ НА ПАЗАРОТ

V4, исто така, располага со автономен пазар управуван од играчите каде играчите можат да преговараат за цените за опремата или предметите без максимално ограничување. Трговскиот пост гарантира дека сите ваши напори се наградени.

АВАНТУРА НИЗ КОМПЈУТЕР И МОБИЛЕН

Една од најдобрите работи за V4 е неговата меѓуплатформска компатибилност - играјте со пријателите ширум светот и на компјутерските и на мобилните платформи! Поврзете ја вашата сметка со Nexon Launcher и земете го V4 каде и да одите.

СЛЕДЕТЕ НЕ

Останете во тек со сите најнови вести и ажурирања од V4 следејќи не на социјалните медиуми:

- Официјален сајт: https://www.nexon.com/v4

- Фејсбук: https://www.facebook.com/V4Global

- Твитер: https://twitter.com/V4Global

- Инстаграм: https://www.instagram.com/v4global/

- Твич: https://www.twitch.tv/v4global

ПОДДРШКА

Ако имате какви било проблеми со V4, ве молиме контактирајте со нашата поддршка 1:1 во играта или испратете ни прашање на [email protected]. Ве молиме имајте предвид дека потребна е интернет конекција за да се игра оваа игра.

ПРЕПОРАЧАНИ СПЕКСИ

За најдобро искуство со игрите, препорачуваме iOS 12.3 или понова верзија, iPhone 6S или понова верзија и минимум 2 GB RAM.

УСЛОВИ НА УСЛУГА И ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ

Со преземање на V4, се согласувате со нашите Услови за користење (http://m.nexon.com/terms/304) и Политиката за приватност (http://m.nexon.com/terms/305).

ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОЗВОЛИ НА АПЛИКАЦИЈАТА

За да обезбедиме одредени услуги, може да бараме одредени дозволи како што е пристап до камерата за прикачување фотографии/видеа. Можете да управувате со овие дозволи во поставките на вашиот уред под Приватност > Изберете апликација > Дозволи.

Како заклучок, ако барате возбудлив MMORPG со неверојатна графика и бескрајни опции за прилагодување, не гледајте подалеку од V4 за iPhone. Здружете ги силите со играчи од целиот свет додека истражувате енергичен отворен свет исполнет со авантура и возбуда!

Целосни спецификации
Издавач NEXON Company
Страница на издавачи http://global.nexonmobile.com/
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Игри
Под категорија Авантуристички игри
Верзија 1.12.214297
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни