Pizza Rats for iPhone

Pizza Rats for iPhone

iOS / John Orion Young / 2 / Целосни спецификации
Опис

Пица стаорци за iPhone: додадете парче забава на вашите разговори

Дали сте уморни од користење на истите стари емотикони и налепници во вашите разговори? Дали сакате да додадете дополнителна забава и личност на вашите пораки? Не гледајте подалеку од Pizza Rats за iPhone, најновиот додаток на нашиот широк избор на софтвери за комунални услуги и оперативни системи.

Pizza Rats е комплетно анимиран сет налепници со омилениот глодар на сите - пица стаорец! Овие вулгарни налепници вклучуваат печење пица, танцување, грицкање, па дури и крадење на сите пици. Со Pizza Rats, можете да бидете инспирирани од решеноста на пица стаорецот да го добие она што го сака - исто како вас!

Користењето на овие налепници е лесно. Едноставно повлечете ги и пуштете ги на балон за пораки или фотографија во вашиот разговор. Можете дури и да ги обложите врз други налепници за дополнителен ефект. И ако сакате да ја прилагодите нивната големина или ротација пред да ги испратите, едноставно користете два прста за да ја скалите и ротирајте ја налепницата по потреба.

Но, кој стои зад овој сет налепници исполнет со забава? Pizza Rats е всушност уметнички проект на Џон Орион Јанг (J.O.Y.), уметник познат по својот уникатен стил кој ја спојува поп културата со хуморот. Ако го сакате овој сет, задолжително проверете ги другите сетови на J.O.Y. во серијата со кликнување на врската Апликации за програмери подолу или посетете ја неговата веб-страница на www.johnorionyoung.com.

Па зошто да чекаме? Преземете Pizza Rats денес и внесете дополнителна забава во вашите разговори!

Целосни спецификации
Издавач John Orion Young
Страница на издавачи http://johnorionyoung.com/
Датум на издавање 2020-07-29
Датум на додавање 2020-07-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 10.2 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена $0.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2

Comments:

Најпопуларни