Free Music - Mp3 Player & Streamer for iOS

Free Music - Mp3 Player & Streamer for iOS 1.0

iOS / Magic Universe / 729 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатна музика - Mp3 Player & Streamer за iOS е моќен и разновиден музички плеер кој ви овозможува пристап до целата ваша музичка библиотека од кој било уред, каде било и во секое време. Со оваа апликација, можете да ја увезете вашата музика од iTunes и да уживате во неа во движење без никакви проблеми.

Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран да ви овозможи исклучително искуство со слушање. Доаѓа со низа функции кои ви овозможуваат лесно да ја контролирате репродукцијата на музика, да креирате плејлисти и да уживате во висококвалитетен звук.

Една од истакнатите карактеристики на Бесплатна музика - Mp3 Player & Streamer за iOS е неговата способност да ја увезува вашата музика од iTunes. Ова значи дека сите песни во вашата iTunes библиотека ќе бидат достапни и на оваа апликација. Не треба да се грижите за пренос на датотеки или синхронизирање уреди; се се прави автоматски.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот заклучен екран и поддршка за репродукција на контролниот центар. Можете лесно да репродуцирате, паузирате или прескокнувате песни без да го отклучите телефонот или да ја отворите апликацијата. Ова го прави погодно кога сте во движење или кога возите.

Бесплатна музика - Mp3 Player & Streamer за iOS исто така поддржува репродукција на музика во заднина што значи дека можете да продолжите да ги слушате омилените мелодии дури и кога користите други апликации или кога екранот на телефонот е исклучен.

Креирањето плејлисти никогаш не било полесно со овој софтвер. Можете да ги организирате сите ваши песни во различни плејлисти засновани на жанр, расположение или име на изведувач. Ова ви олеснува брзо да го пронајдете она што го барате.

Поддржаните формати вклучуваат mp3, flac и m4a што обезбедува компатибилност со повеќето аудио датотеки достапни денес. Дополнително, бесплатната музика - Mp3 Player & Streamer за iOS нуди неограничено бесплатно складирање со Google Drive, OneDrive и DropBox, така што корисниците не мора да се грижат дали ќе им снема простор на нивните уреди.

Опциите за репродукција се исто така импресивни; корисниците можат да избираат помеѓу опциите за повторување песна/список, како и режим на мешање во зависност од нивните преференции. Апликацијата исто така поддржува слушалки и далечински управувач што го олеснува контролирањето на репродукцијата на музика без да мора да го допирате телефонот.

Како заклучок, бесплатна музика - Mp3 плеер и стриминг за iOS е одличен софтвер за MP3 и аудио што нуди широк опсег на функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство со слушање. Со неговата способност за увоз на музика од iTunes, поддршка за репродукција на заклучен екран и контролен центар, репродукција на музика во заднина, опции за создавање плејлисти, поддржани формати и неограничено бесплатно складирање со Google Drive, OneDrive и DropBox; овој софтвер е задолжителен за секој кој сака да слуша музика на својот iOS уред.

Целосни спецификации
Издавач Magic Universe
Страница на издавачи https://www.facebook.com/GeniusArt-193010111091439/
Датум на издавање 2016-08-09
Датум на додавање 2016-08-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 729

Comments:

Најпопуларни