VOX Radio - 30'000+ Live FM Stream Online Radio Stations for iOS

VOX Radio - 30'000+ Live FM Stream Online Radio Stations for iOS 1.0

Опис

VOX Radio е моќна радио апликација која ви овозможува пристап до преку 30.000 онлајн радио станици од целиот свет. Оваа апликација се базира на еден од најдобрите музички плеери на AppStore - VOX Music Player. Со VOX Radio, можете да слушате емисии во живо, подкасти, вести или музика на која било радио станица низ светот или да ги изберете вашите локални станици.

Апликацијата е дизајнирана имајќи го предвид корисничкото искуство и нуди низа функции што го олеснуваат наоѓањето и слушањето на вашите омилени радио станици. Категориите за земја и жанрови ви овозможуваат лесно да пребарувате низ различни видови музика и емисии. Можете исто така да пребарувате за која било радио станица ширум светот користејќи ја функцијата за пребарување.

Една од истакнатите карактеристики на VOX Radio е неговиот куриран избор на радио станици во тренд во светот. Оваа функција ви овозможува да откриете нови и популарни радио станици од целиот свет кои моментално се во тренд меѓу корисниците.

Дополнително, радиото VOX доаѓа со подобрени поставки за EQ и аудио кои ви овозможуваат да го приспособите вашето искуство со слушање според вашите преференции. Дизајнот со темна тема додава дополнителен слој на софистицираност и ги олеснува вашите очи кога го користите ноќе.

Севкупно, ако барате моќна, но едноставна за користење онлајн радио апликација за уреди со iOS, тогаш не гледајте подалеку од VOX Radio!

Целосни спецификации
Издавач Coppertino
Страница на издавачи http://coppertino.com/
Датум на издавање 2016-08-12
Датум на додавање 2016-08-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments:

Најпопуларни