Text to Voice Talk for iOS

Text to Voice Talk for iOS 1.0

Опис

Text to Voice Talk за iOS е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да го конвертирате текстот во говор. Со оваа апликација, можете да слушате која било пишана содржина на вашиот iOS уред без да морате сами да ја читате. Без разлика дали возите, вежбате или едноставно сакате да се одморите од читањето, „Text to Voice Talk“ е совршено решение.

Една од клучните карактеристики на Text to Voice Talk е неговата леснотија на користење. Едноставно внесете го текстот што сакате да го слушнете и апликацијата ќе го изговори наместо вас со јасен и природен глас. Апликацијата вклучува повеќе висококвалитетни гласови бесплатно од која било друга TTS апликација на пазарот, така што можете да ја изберете онаа што најмногу одговара на вашите потреби.

Покрај основната функционалност, Text to Voice Talk вклучува и некои многу напредни функции што го прават да се издвојува од другите TTS апликации. На пример, апликацијата ќе го означи секој збор додека е изговорен за да можете лесно да го следите. Оваа функција е особено корисна ако користите Text to Voice Talk за едукативни цели или ако англискиот не е вашиот прв јазик.

Друга одлична карактеристика на Text to Voice Talk е неговото копче за пауза. Ако ви треба пауза за време на долга сесија за читање или ако има нешто посебно што бара вашето внимание, едноставно притиснете паузирајте и продолжете кога сте подготвени.

Технологијата „Текст во говор“ измина долг пат во последниве години и „Text To Voice-Talk“ целосно ги користи овие достигнувања обезбедувајќи неверојатно прецизно и природно звучно искуство што го прави слушањето многу попријатно од кога било досега.

Генерално, ако барате лесна за употреба апликација TTS со напредни функции и висококвалитетни гласови, тогаш не гледајте подалеку од Text To Voice-Talk!

Целосни спецификации
Издавач Aman Kumar
Страница на издавачи https://amankumarapps.wordpress.com/
Датум на издавање 2016-12-07
Датум на додавање 2016-12-07
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за текст во говор
Верзија 1.0
Барања за ОС iPhone OS 4.x, iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 1.x
Барања iOS 7.1 or later
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 358

Comments:

Најпопуларни