FbToAll for iOS

FbToAll for iOS 1.0

Опис

FbToAll за iOS - лесно споделете ги вашите омилени видеа и фотографии на Facebook

Дали сте уморни од потребата да излезете од апликацијата Facebook само за да споделите видео или фотографија со вашите пријатели на WhatsApp, Email, Twitter или други платформи за социјални медиуми? Не гледајте подалеку од FbToAll за iOS! Овој иновативен видео софтвер ви овозможува беспрекорно да споделувате видеа и фотографии од Facebook без воопшто да ја напуштите апликацијата.

Со FbToAll, можете лесно да прелистувате низ вашиот довод на Facebook и да изберете кое било видео или фотографија што ќе ви привлече внимание. Едноставно притиснете го копчето „СПОДЕЛИ ВИДЕО“ или „СПОДЕЛИ СЛИКА“ под објавата и воила! Можете веднаш да го споделите со кој било на која било платформа.

Но, тоа не е сè - FbToAll нуди и низа дополнителни функции што го прават суштинска алатка за секој што сака да споделува содржина онлајн. На пример:

- Зачувајте видеа: со FbToAll, можете да зачувате кое било видео од Facebook директно во ролетот на камерата на вашиот уред. Ова е совршено за оние моменти кога сакате да гледате видео офлајн или да го споделите со некој што нема пристап до интернет.

- Преземете фотографии: Слично, FbToAll ви овозможува да преземете која било фотографија од Facebook директно на вашиот уред. Ова е одлично ако сакате да користите одредена слика како позадина или да ја испечатите како физичка копија.

- Повеќе опции за споделување: покрај WhatsApp, е-пошта и Twitter, FbToAll исто така ви овозможува да споделувате содржина преку iMessage/SMS, па дури и AirDrop (за уреди со iOS). Ова значи дека без разлика како претпочитате да комуницирате со другите онлајн, постои опција која одговара на вашите потреби.

- Лесно најавување: Првиот пат кога користите FbToAll, се што ви треба се вашите информации за најавување на Facebook. Откако ќе заврши тој првичен процес на поставување, користењето на апликацијата не може да биде поедноставно - само отворете го Facebook како и обично и почнете да споделувате!

Генерално, FbToAll е неверојатно корисна алатка за секој кој сака да споделува содржини на интернет. Без разлика дали сте влијателен на социјалните мрежи, обичен корисник или нешто помеѓу, овој видео софтвер го олеснува споделувањето на вашите омилени видеа и фотографии со кој било на која било платформа. Па зошто да чекаме? Преземете FbToAll денес и почнете да споделувате!

Целосни спецификации
Издавач Zuhapps
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-01-06
Датум на додавање 2017-01-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 921

Comments:

Најпопуларни