Atlas Recall for iOS

Atlas Recall for iOS 1.16.2

iOS / Atlas Informatics Corporation / 5 / Целосни спецификации
Опис

Atlas Recall за iOS е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува пристап до фотографската меморија на вашата работна површина во движење. Оваа придружна апликација ви дава можност да ги пребарувате, враќате и споделувате сите информации што ви се важни. Со Atlas Recall, можете лесно да споделувате повеќе типови датотеки, е-пошта, веб-страници и повеќе со пријателите и соработниците.

Atlas Recall е дизајниран специјално за iOS уреди и обезбедува беспрекорно искуство на сите ваши уреди. Без разлика дали користите iPhone или iPad, Atlas Recall го олеснува одржувањето организирано и продуктивно без разлика каде се наоѓате.

Една од клучните карактеристики на Atlas Recall е неговата способност да запомни сè на вашиот десктоп. Ова значи дека дури и ако заборавите каде се наоѓа одредена датотека или дел од информациите, Atlas Recall може да ви помогне да го најдете брзо и лесно. Со само неколку допири на екранот на вашиот уред, можете да пребарувате низ сите ваши датотеки и документи за неколку секунди.

Друга одлична карактеристика на Atlas Recall е неговата способност да споделува информации со други. Без разлика дали се работи за документ или веб-страница што треба да се сподели со соработниците или пријателите, Atlas Recall го олеснува тоа без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации или услуги.

Покрај моќните можности за пребарување и функциите за споделување, Atlas Recall нуди и напредни безбедносни карактеристики дизајнирани специјално за уредите со iOS. Сите податоци зачувани во апликацијата се шифрирани со користење на индустриски стандардни алгоритми за шифрирање што гарантираат дека вашите чувствителни информации остануваат безбедни во секое време.

Генерално, ако барате моќно софтверско решение за продуктивност за уредите со iOS, тогаш не гледајте подалеку од Atlas Recall. Со своите напредни можности за пребарување, функции за споделување и безбедносни мерки дизајнирани специјално за уреди со iOS - оваа апликација има сè што е потребно за да останете организирани додека сте во движење!

Целосни спецификации
Издавач Atlas Informatics Corporation
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-04-26
Датум на додавање 2017-04-26
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.16.2
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни