Logo Maker- Logo Creator to Create Logo Design for iOS

Logo Maker- Logo Creator to Create Logo Design for iOS 1.5

Опис

Logo Maker е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува да креирате прекрасни логоа, икони, симболи и постери со само неколку кликања. Со својот кориснички интерфејс и напредните дизајнерски елементи, Logo Maker му олеснува на секој да креира дизајни со професионален изглед без претходно искуство во дизајнот.

Без разлика дали започнувате нов бизнис или сакате да го ребрендирате вашиот постоечки, Logo Maker може да ви помогне да ја визуелизирате и да ја пренесете вредноста на вашиот бренд. Со над 100 целосно уредливи и приспособливи шаблони за лого, можете да изберете од широк спектар на стилови и дизајни кои одговараат на вашите потреби.

Logo Maker нуди и напредни дизајнерски елементи за поголема персонализација. Можете да додавате преклопувања на вашите логоа за дополнително удирање или да користите филтри за правење постери. Со преку 100 позадини достапни за правење постери и правење картички, имате бескрајни можности кога станува збор за создавање уникатни дизајни.

Една од најдобрите карактеристики на Logo Maker се неговите можности за типографски уметнички дела. Со повеќе од 100 достапни фонтови, можете да креирате уникатни типографски уметнички дела што се издвојуваат од толпата. Без разлика дали се работи за смели наслови или елегантни фонтови за скрипти, Logo Maker има сè што ви е потребно за да ги направи вашите дизајни да се појавуваат.

Креирањето лого со Logo Maker е едноставно и едноставно. Сè што треба да направите е да изберете шаблон или да започнете од нула со избирање на икона или симбол што го претставува вашиот бренд. Оттаму, приспособете ги боите, фонтовите, преклопувањата и филтрите додека не сте задоволни со конечниот резултат.

Штом вашето лого ќе се заврши, зачувајте го во формат PNG со висока резолуција за да биде подготвен за употреба на веб-локации или печатени материјали како визит-картички или флаери.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер за графички дизајн кој ви овозможува брзо и лесно да креирате неверојатни логоа на уредите со iOS како iPhone, iPad и iPod, тогаш не гледајте подалеку од Logo Maker! Преземете ја оваа апликација сега додека е БЕСПЛАТНА!

Целосни спецификации
Издавач Chue Dave
Страница на издавачи http://www.sayselfiee.com/
Датум на издавање 2017-05-15
Датум на додавање 2017-05-15
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.5
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 617

Comments:

Најпопуларни