Dashlane Password Manager for iOS

Dashlane Password Manager for iOS 5.0

Опис

Dashlane Password Manager за iOS е револуционерна услуга што го поедноставува онлајн искуството со замена на мачниот процес на секојдневните трансакции со удобна, автоматизирана едноставност. Со Dashlane, можете да купите што било за неколку секунди од каде било, без да напишете ниту еден збор. Тој автоматски ги пополнува сите полиња за наплата со еден клик и ги складира сите информации што ви се потребни за да купите онлајн на едно безбедно, приватно место.

Најдобриот дел за Dashlane е тоа што ја елиминира потребата од запомнување на лозинки. Треба само да ја запомните вашата лозинка Dashlane, која е последната лозинка што некогаш ќе ви треба. Апликацијата ја мери безбедноста на вашите лозинки и лесно ги надградува за максимална заштита.

Dashlane исто така ви овозможува автоматски да се најавувате на вашите омилени сајтови без да кревате прст. Можете лесно и брзо да управувате со повеќе сметки на истата локација. Изберете на кои страници сакате да влезете брзо, а на кои не.

Најпаметната, најпрецизна карактеристика за пополнување формулари на Dashlane го прави пополнувањето на формуларите лесно како пита! Веднаш пополнете го кој било формулар со еден клик користејќи повеќе идентитети, адреси, информации за плаќање и повеќе зачувани безбедно во трезорот на Dashlane.

Можете да складирате броеви на лиценци за софтвер, лозинки за Wi-Fi или дури списоци со подароци во оваа апликација! Сите податоци се AES-256 шифрирани локално на вашиот компјутер, обезбедувајќи максимална приватност и безбедност. Единствениот начин за пристап до вашите податоци е со вашата главна лозинка која ја имате само ВИЕ - дури ни Dashlane нема пристап!

Во случај на губење или кражба на кој било уред синхронизиран со вашата сметка - без грижи! Можете далечински да деактивирате кој било уред синхронизиран со вашата сметка обезбедувајќи целосна безбедност во секое време.

Dashlane Password Manager за iOS оди каде и да одите - користете го на Mac, компјутери или дури и додека сте во движење преку паметни телефони или таблети! Беспрекорно се синхронизира низ платформите, така што каде и да ве однесе животот; Таму ќе биде и Дашлејн!

Севкупно, ако удобноста заедно со безбедноста е она што е најважно кога станува збор за управување со лозинки, тогаш не гледајте подалеку од Dashlane Password Manager за iOS. Тоа е совршено решение за секој кој сака да го поедностави своето онлајн искуство додека ги одржува своите податоци безбедни и безбедни.

Целосни спецификации
Издавач Dashlane
Страница на издавачи https://www.dashlane.com
Датум на издавање 2017-11-02
Датум на додавање 2017-11-02
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 5.0
Барања за ОС iOS, iPhone OS 3.x, iPhone OS 4.x, Apple Watch
Барања Dashlane for iOS is compatible with iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C and iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE, iPhone 7, iPod Touch, iPad Air, iPad Pro and iPad Mini. The current version of Dashlane requires at least iOS 10.
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 68

Comments:

Најпопуларни